Jak reklamowałem zlecenie na koncie PRO odpisywali w przeciągu 24h. Łatwo jednak nie było bo musiałem się troszkę namęczyć zanim uznali reklamacje ale plus że rozpatrzyli na moją korzyść.Phoenix_phx pisze:Obywatele, AM Wam odpisuje na male w sprawie reklamacji zleceń ? 2 tygodnie czekam na odpowiedź i nic. Pisałem.. dzwoniłem i nic. W kulki sobie zaczęli lecieć.
Admiral Markets - Wątek II
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
- Phoenix_phx
- Gaduła
Mam pytanie do użytkowników AM Pro, jak zachwouje się spread podczas danych makro ? Czy mniej wiecej jest na stałym poziomie czy jest rozszerzany? Dopiero startuję na Pro bo mam dosyc Micro i Standard
Nie ma problemów. Informacja jest wystawiana, a przy rozliczaniu składasz dodatkowo PIT ZGRWSP pisze:Witam, jestem tu nowy, interesowałby mnie rachunek mini w AM. Czy jest jakiś problem z rozliczeniem się z Fiskusem? Wiem,że PITu nie wysyłają, ale udostępniają jakieś narzędzia, które liczą co gdzie trzeba wpisać. Czy nie ma z tym żadnego problemu?
Pozdrawiam!
- Phoenix_phx
- Gaduła
- Phoenix_phx
- Gaduła