FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

a taka fajne kryminalne zagadki CSI sie zrobily ;) normalnie sie rozczarowałem :) hehe
mikrobi mogłeś mnie potrzymać w niepewności ;) zepsułeś zabawę ;p

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Wojtek89 pisze:Czekam na waszą odpowiedź i wyjaśnienie tej sprawy.
A ja czekam na wyjaśnienie po co Ci 2 inne konta?
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
luktom
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luktom »

Wojtek89 pisze: a kolejna osoba z tego zespołu też ma jakąś inną pracę

http://zapodaj.net/b17c8af36814.jpg.html
Witam,

"FX Trader" w polu czym się zajmuje jest jedynie nazwą "stanowiska" i nie mam absolutnie żadnych powiązań ze stroną ani ekipą fx-trader.pl.

luktom
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę

silent

jak dla mnie ewidentnie jakiejś konkurencji nie pasuje ,ze komuś się udaje :)

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

silent za bardzo się rozpędziłeś.
Do czegoś takiego nie trzeba konkurencji.
Zwykłym ludziom się tez nie podoba że innym coś się udaje zrobić żeby zarobić.
Taka zwykła ludzka zawiść po prostu. :)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

silent

Wiem cos o tym jak wspomne gdzies w towarzystwie ,ze potrafilbym bez problemu na 100 %
zrobic 50 % konta w rok ;) to odrazu piramidy im w glowie i inne historie :)
Swoja droga ciekawe z czego to wynika.

Awatar użytkownika
WIELKIXJAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: WIELKIXJAN »

Cashback pisze:Czy jest jakaś możliwość by potwierdzić zyski jakie uzyskaliście w poprzednich latach?
Rozchodzi mnie się o to, czy te wyniki, które są podane na Waszej stronie za lata 2008-2010, można gdzieś sprawdzić np. myfxbook, albo screeny z Waszych kont forexowych. Póki co, można tylko potwierdzić to, co zarobiliście od bodajże 21 marca tego roku.
Pozdrawiam.
Analizy wysyłamy do klientów od bodajże listopada ubiegłego roku. Klienci którzy pobierali wtedy sygnały mają ich kopie na swoich skrzynkach pocztowych, gdyby było coś nie tak już dawno ktoś by to zgłosił. Firma powstała w styczniu, a pierwsze konto zarządzane 21 marca tego roku. Nie ma możliwości wglądu do naszych prywatnych kont sprzed rozpoczęciem działalności, są to poufne dane firmowe.

Co do drugiego pytania, to nie mamy wpływu na rynek. Trzymamy się sztywno zasad naszego systemu i wiemy że latami będzie on generował zyski, jednakże gorsze miesiące się zdarzały i będą się zdarzać.

Wojtek89, proszę o nie pomawianie mnie i nie przedstawianie faktów niezgodnych z prawdą.

Cashback
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cashback »

Kolejne pytania do ekipy Fx-trader.pl
Na czym opieracie swoją analizę rynkową (wykresy, notowania giełdowe,...)?
W jaki sposób następuje rozliczenie z zarobionych przez Was pieniędzy. Czy te 50% z zysku jakoś automatycznie wpływa na Wasze konta, czy np. na koniec każdego miesiąca indywidualnie robi się przelewy?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

Cashback pisze:Kolejne pytania do ekipy Fx-trader.pl
Na czym opieracie swoją analizę rynkową (wykresy, notowania giełdowe,...)?
W jaki sposób następuje rozliczenie z zarobionych przez Was pieniędzy. Czy te 50% z zysku jakoś automatycznie wpływa na Wasze konta, czy np. na koniec każdego miesiąca indywidualnie robi się przelewy?

Pozdrawiam.
Analizy rynkowe opieramy na naszym unikalnym systemie transakcyjnym.
Rozliczenie jest automatycznie obsługiwane przez brokera w cyklu co miesięcznym. Czyli wynagrodzenie prowizyjne wpływa z automatu, nie trzeba robić przelewów. Cykl rozliczeniowy dla każdego inwestora rozpoczyna się w momencie, gdy wpłaci on pierwszy depozyt na konto PAMM. Jeśli w danym cyklu rozliczeniowym zdarzy się strata, prowizja nie jest pobierana, aż do momentu, gdy w kolejnym cyklu stan konta inwestora będzie dodatni.

Cashback
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cashback »

Czyli, jeśli np. miesiąc czerwiec skończył się z 10% stratą w porównaniu do początku miesiąca, a w lipcu zarobiliście 5%, to i tak nie pobieracie prowizji, bo nadal jesteśmy 5% stratni?
Dobrze to zrozumiałem?

ODPOWIEDZ