A co reklamowałeś? Jaka była sytuacja ?Mighty Baz pisze:mam prosbe, jak piszecie o AM, dodawajcie info na jakim koncie, czy na PRO, czy standard.
btw, u mnie wyjaśniło sie na plus, mam już poprawnie zaksięgowane.
Admiral Markets - Wątek II
- Phoenix_phx
- Gaduła
- Mighty Baz
- Pasjonat
Lepiej żeby się powiedzieli więksi znawcy tematu, ale ja pozwolę sobie wtrącić, że moim zdaniem w obliczu ogólnego trendu spadkowego na D1 oraz fałszywego wybicia w górę z inside bara cena powinna pójść dalej w dół, jednak potwierdzeniem tego sygnału będzie przebicie poziomu 1.3615. Nie wiadomo też jak będzie wyglądała luka friday-monday... Proszę jednak aby wypowiedział się ktoś bardziej kompetentny. PozdrawiamW tej chwili mam sprzedane pary gbpchf (7.06.2011 godz. 8.00) po kursie 1.3655 w tej chwili jest 1.3678 Sad Możecie mi powiedzieć czy to była dobra sprzedaż i coś z tego będzie czy raczej dupa zbita??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Phoenix_phx
- Gaduła
No to zobaczymy czy moje teraz przyjmą bo ostatnio się nie popisali. A czy te poślizgi były na zamknięciu czy otwarciu ?Mighty Baz pisze:poslizgiPhoenix_phx pisze:A co reklamowałeś? Jaka była sytuacja ?Mighty Baz pisze:mam prosbe, jak piszecie o AM, dodawajcie info na jakim koncie, czy na PRO, czy standard.
btw, u mnie wyjaśniło sie na plus, mam już poprawnie zaksięgowane.