Admiral Markets - Wątek II
Broker czy bank nie może tak po prostu się posuć.guccon pisze: po prostu wydaje mi się że się ostatnio popsuli.
Broker albo jest albo go nie ma.Tyle w temacie.
Jeżeli może manipulować guzikami np. przez dwa tygodnie naciśnie guzik przyjazny inwestorom,a potem mu się odwidzi i naciśnie inny guzik np. na miesiąc nieprzyjazny inwestorom.. to mamy striptiz dla ubogich...,a nie procesy decyzyjne czy inwestycyjne.....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Phoenix_phx
- Gaduła
-
- Uczestnik
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
michalwisnia Ty tak poważnie czy żartujesz z nas? 
Jakbyś na poważnie to może zobaczysz do kalendarza że dzisiaj jest piątek
Się chyba zasiedziałeś przy graniu, ja też czasem nie wiem jaki dzień tygodnia.

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
hehe chyba żartuje Darodaromanchester pisze:michalwisnia Ty tak poważnie czy żartujesz z nas?

-
- Uczestnik
no tak dzisiaj jest sobota a nie piątek. Debil ze mnie. Brak doświadczenia z mojej strony bo gram od niedawna. Mam takie wrażenie że zawsze gdy coś kupie lub sprzedam to tak jakbym sam był na rynku. Jak kupuje to wykresie ładnie w dół jak sprzedaje to do góry. Nie gram dużymi kwotami bo się boje straty. Macie może dla mnie jakieś praktyczne rady (bo książki i kursy swoje a praktyka swoje). Grałem na demo pół roku i szło nieźle a jak przeszedłem na live to tak jakby mi rozum odebrało bo wtopa za wtopą.
W tej chwili mam sprzedane pary gbpchf (7.06.2011 godz. 8.00) po kursie 1.3655 w tej chwili jest 1.3678
Możecie mi powiedzieć czy to była dobra sprzedaż i coś z tego będzie czy raczej dupa zbita??
W tej chwili mam sprzedane pary gbpchf (7.06.2011 godz. 8.00) po kursie 1.3655 w tej chwili jest 1.3678

- Mighty Baz
- Pasjonat