2 + 2 * 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

2+2*2=

8
10
12%
6
74
88%

Liczba głosów: 84

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

+31 :568:

TP złapane przy standardowym SL=4p co cieszy. Kolejna seria strat odrobiona jednym dobrym trejdem. Zastanawiałem się czy nie trzymać tego znacznie dłużej bo kiedyś przecież muszę mieć to zapowiadane >50p ale ze względu na pore zamykam.
Szukałem S i miałem wejść na LT z górek M5 gdzie przy okazji było s/r ale cena tam nie dotarła. Jak zrobili jeszcze jedną próbę szybko zniwelowaną przy podejściu pod ostatnią górkę to znalazłem szybkie LT i zagrałem na przebicie. Cena chwilę pobyła w tym miejscu ale jak zaczęła bez większych problemów pokonywać kolejne s/r i LT to wiedziałem że może coś fajnego z tego być i dlatego dałem trochę większe TP niż zwykle.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

guccon pisze:+31
bajka guccon :564:

Bart-ek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bart-ek »

Pamiętam jak zaczynałeś ,biorąc po 3-4 pipsy ,a teraz tyle. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac.

Dla wielu możesz byc przykładem cierpliwości i konsekwencji ,brawo !

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Mr.T bajka to Twoje wejścia i robienie dziennie tylu % co ja w miesiąc czasem nie mam ;) ale mimo wszystko dzięki.
Trejd popsułem bo widziałem jak cena może dojść pod okrągły poziom 4400 czyli mogłem wyciągnąć jeszcze prawie 20p więcej. Na koncie testowym miałem nawet takie TP ale zamknąłem z ręki podobnie jak na koncie głównym. Mam nadzieje że kiedyś tam w przyszłości takich błędów już nie będę popełniał.

Bart-ek śmieszne jest trochę to że wtedy miałem lepsze wyniki :lol: no ale teraz mam większą pewność siebie i przeświadczenie że mogę 'wygrać' z rynkiem w dłuższej perspektywie czasu 8)
I również dzięki za miłe słowo.

Dzisiaj zaspałem więc poranek bez trejdu. Może to i dobrze bo ostatnio poranki mam na minus i dopiero po południu wychodzę na plus jak się uda złapać jakiś trejd. Na dodatek dzisiaj pierwszy piątek więc może być ciężko o wejście.
Pipsów jak zwykle wszystkim życzę :!:
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Statystyki po 14 tygodniach
Wejścia: 270
Na plus: 134
Saldo: +28.24%

Konto testowe niestety wróciło w okolice startu i teraz jest 609.04 $

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Szukałem okazji do L'ki ale chyba się pośpieszyłem a że nie mogłem śledzić pozycji to nawet na BE nie zamknąłem. Poza tym cały czas czekam na odpowiedź z AM na złożoną reklamację i na razie był tylko wymijający mail.

W załączniku wejścia na koncie testowym w FXPRO gdzie sobie znalazłem ciekawe miejsce dla mojej L'ki i fajna luka, która akurat wypadła na poprzesuwane SL. To sie nazywa mieć szczęście :lol:

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Dalej szukałem momentu dla L'ki i złapałem dwa SL więc wystarczy strat jak na jeden dzień.
Pierwsze wejście na przebite LT z M5 oraz s/r. Miałem wchodzić na samo przebicie ale zrobili to bardzo szybko więc zaczekałem na powrót i wtedy wszedłem. Niestety otworzyło mi się w troche innym miejscu niż wcisnąłem guzik ale tak czy inaczej skończyłoby się na SL.
Jak zjechali trochę niżej i przebili dolną LT ale nie dojechali do s/r i wrócili ponad LT potraktowałem to jako fałszywe wybicie i ponowiłem pozycję. Trochę się tutaj pomęczyli i zjechali do tego s/r łapiąc moje SL. Tutaj zastanawiałem się nad ostatnią próbą ponowienia wejścia bo nie zeszli poniżej s/r ale 3 x SL na jeden dzień to już limit więc ewentualnie tylko poobserwuje a patrząc na ostatnie moje dni to pewnie teraz zrobią te 25p :roll:

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Kolejny dzień bez zysków ale przynajmniej tym razem dwa razy BE. Spóźniłem się na wybicie w górę zaraz po 8 więc poczekałem na określenie jakiegoś poziomu cofki i dalej UP. Nawet zrobiłem drugie wejście bo cena była w interesującym mnie przedziale cenowym i na lepszym poziomie niż chwilę wcześniej.
Niestety oba wycięło na przesunięte BE. Możliwe że poziom jeszcze zadziała ale już beze mnie.

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

Licze ze nie odbije (mam sellstop) - chociaz dzialam na nzdusd ale dolar potafi sie niezle poprzesuwac gdy euro wplywa :)

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Niestety poziom zadziałał chociaż bardziej pewnie martwi to Ciebie niż mnie bo ja już poza rynkiem :)

ODPOWIEDZ