7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

thefear pisze:Wróciłeś :D Dzięki wielkie za Twój punkt widzenia.. Ja wchodzę cały tydzień w S-ki i już mi sił zaczyna brakować.. Wszystko na BE i SL.. Zaczynają mnie wqurzać, tak ładnie im szło spadanie a teraz ani w tą ani w tą.. Tamten tydzień był podobny ale na koniec tygodnia (piątek) przyszorcili :D Może sytuacja się powtórzy. Pozdrawiam.
Mam wrażenie, że szykują coś dużego ala Grecja bankrut ... Jeśli wytrzymają jeszcze deko, to by właśnie się dobrze złożyło ... To znaczy podejść UP na MN i zrobić pseudo-młotka zarówno na EURUSD jak i GBPUSD ... Z początkiem kolejnego miesiąca deko UP i później Grecja trach i DOWN ...

Nie gramy jednal wróżb ale REAL ... I żeby być OK, to napisałem, że nie daję zlecenia ... Będą od następnego miesiąca ... Se cierpliwie poczekam bo i tak następna MN musi się wyklarować ... Nawet jeśli grane miało by być S, to zależy ile spadli by ... Jeśli mało, to grając swinga można się ewentualnie naciąć na górny knot nastęnej na MN, który zdjął by zlecenia ... Po co w takim razie się śpieszyć? :D

Darz bór!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Podebrać powinni ... A jeśli chcą grać główny ruch UP, to może to wyglądać mniej więcej tak jak na screenach ... Jeśli zdecydowali na DOWN, sytuacja powinna być deko odwrotna ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

<kerimb> pisze:Podebrać powinni ... A jeśli chcą grać główny ruch UP, to może to wyglądać mniej więcej tak jak na screenach ... Jeśli zdecydowali na DOWN, sytuacja powinna być deko odwrotna ...

Podobnie to opisałem u siebie ale w perpektywie bardziej krótkoterminowej dzisiejszego ruchu. Do świeczek MN jeszcze nie zaglądałem ale sytuacja z Grecja bardzo prawdopodobna. Póki co trwają "negocjacje".
fx-forum

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

<kerimb> pisze:Mam wrażenie, że szykują coś dużego ala Grecja bankrut ... Jeśli wytrzymają jeszcze deko, to by właśnie się dobrze złożyło ... To znaczy podejść UP na MN i zrobić pseudo-młotka zarówno na EURUSD jak i GBPUSD ... Z początkiem kolejnego miesiąca deko UP i później Grecja trach i DOWN ...
Mam podobne odczucia że coś kombinują. Wczoraj i przedwczoraj na niektórych poziomach popyt był szybko gaszony przez podaż.. Coś kombinują. Narazie kisimy się na tych samych poziomach, ciekawe czy ruch nastąpi w tym miesiącu czy w następnych tak jak przewidujesz. Trzeba trzymać rękę na pulsie :)

Zaraz, zobaczymy jak na dane zareagują.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Ciekawe który z "chłopaków" wciśnie niewłaściwy guzik? ... :mrgreen:

axb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axb »

właśnie zastanawia mnie na razie MN wygląda ok ale czasu do końca jeszcze jest 4 dni - myślę ze raczej nie będą paprać MN wyglądu i dopiero przyszły MN najpierw UP - w końcu Chińczycy chcą pomóc Europie i potem zdziwienie
a z drugiej strony to wszystko tak wyciszone jak przed burzą
dzięki za twoja analizę lubię poczytać i zajrzeć
no i G*8 jest
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 15:16 przez axb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

No i ciekawe co zrobią? ... Po takich danych powinniśmy polecieć DOWN ... Ciekaw jestem czy nie podbierają pod zwałkę ... Ewentualny SL przestawiony by był na 1.4770 ... Zobaczymy jak M15 ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

1.4170 ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Po takich danych powinniśmy polecieć DOWN
I polecieli ... Teraz jesteśmy tutaj ... http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 665#314665 ... Jak przelezą Kabel powinien ruszyć ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Jak nie przelezą, będzie normalne podebranie ... Czasu deko zostało do PZ ... :mrgreen:

Zablokowany