Hotforex.com /NDD/MT4/Mauritius

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Buho
Gaduła
Gaduła

Hotforex.com /NDD/MT4/Mauritius

Nieprzeczytany post autor: Buho »

Witam wszystkim na forum,
Chciałbym sie zapytać co sądzicie o tym brokerze?
Hotforex.com

Od siebie wypisze plusy jakie zauważyłem:
- szybkie egzekucje rynkowe bez rekwotów, wchodzą dosłownie od kliknięcia nawet przy dużych zmianach cen, :D
- MT4
- przelewy depozytu przez moneybookers
- Regulated by the Financial Services Commission (FSC) of the Republic of Mauritius. Category 1 Global Business No. C110008214 License | Company Reg. No. 094286/GBL. (ale nie wiem czy to plus) :?
- bonus po wpłacie depozytu
- możliwość minimalnego depozytu 5$ i dźwignia 1:500

teraz minusy:
- wydaje sie że na eur/usd są większe spready niż u innych brokerów pomimo że zmienne, często widziałem 1.8 pipsa

Dodam od siebie, że broker ciekawie sie zapowiada i ma dobre opinie na internecie, choć nie do końca go przetestowałem bo jeszcze nic od niego nie wypłacałem.

Pozdrawiam, jm

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Hotforex.com /NDD/MT4/Mauritius

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Olokozak pisze: - Regulated by the Financial Services Commission (FSC) of the Republic of Mauritius. Category 1 Global Business No. C110008214 License | Company Reg. No. 094286/GBL. (ale nie wiem czy to plus) :?
-
To raczej DUŻY minus i właściwie skreślenie brokera.

Ja bym nie ryzykował
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zadaj sobie pytanie co takiego broker oferuje czego nie oferują inni? Dlaczego warto zaryzykować?
Olokozak pisze: szybkie egzekucje rynkowe bez rekwotów, wchodzą dosłownie od kliknięcia nawet przy dużych zmianach cen,
Pewnie mają zlecenia typu "market", gdzie po prostu rekwotowania nigdy nie występują ale za to mogą pojawiać się poślizgi cenowe więc na ile to korzystne pokaże dopiero praktyka w długim terminie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Buho
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Buho »

To co panowie piszecie to jest święta racja i w pełni się zgadzam z waszą opinią.
Jeśli ktoś chce powalczyć na forexie na poważnie i poważnymi pieniędzmi to powinień sobie odpuścić tego brokera i go skreślić z listy.
Jednak broker ten idealnie nadaje się do poobracania sobie małymi depozytami i bezstresowego otwierania pozycji (u MM przy dużych zmianach cen to raz pozycje przez rekwoty pół minuty otwierałem, nie powiem już co sie działo przy zamykaniu :? ), tutaj dosłownie naciskasz i masz to co chcesz w ciągu ułamka sekundy, oby inni brokerzy brali z niego przykład, mam nadzieje że w przyszłości ten broker zdobędzie lepsze regulacje finansowe i zarejestruje działalność w jakimś europejskim kraju.

Pozdrawiam, jm

Awatar użytkownika
HotForexPL
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Hotforex.com /NDD/MT4/Mauritius

Nieprzeczytany post autor: HotForexPL »

Szanowni Państwo,

Miło mi jest poinformować, że Hotforex od kilku miesięcy posiada regulację CySEC. Dodatkowo otwarliśmy rejestrację Przedstawicielstwa w Polsce.

Z przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania

Martyna Gil

+48 690225839
martyna@pl.fxpass.com
http://www.hotforex.com

ODPOWIEDZ