BOSSAFX
W tabeli z symbolami klikasz prawym i "pokaz wszystkie symbole"A jakim sposobem odpalić kontrakty na MT, zainstalowałem co trzeba odpalam NOL3 i wszystko niby działa. Ale nie wiem jak mam włączyć dostęp do wykresów na FW20, w opcji nowy wykres nie mam takiej możliwości, są tylko instrumenty dla forexu.
-
- Uczestnik
- mariusz911
- Stały bywalec
Witam wszystkich na forum.
Mam nadzieję że czasem się na coś przydam a nie będę tylko pytał
Czy ktoś byłby uprzejmy i podał mi adres IP serwera live BOSSA FX (ten do zalogowania się przez MT4)?
Broker nie chce podać tego adresu, nie wiem po co ta tajemnica.
Mam różne konta odpalone na jednej platformie i nie chcę dla każdego brokera instalować nowego softu, kopiować wskaźników itp.
Mam nadzieję że czasem się na coś przydam a nie będę tylko pytał

Czy ktoś byłby uprzejmy i podał mi adres IP serwera live BOSSA FX (ten do zalogowania się przez MT4)?
Broker nie chce podać tego adresu, nie wiem po co ta tajemnica.
Mam różne konta odpalone na jednej platformie i nie chcę dla każdego brokera instalować nowego softu, kopiować wskaźników itp.
- mariusz911
- Stały bywalec
-
- Uczestnik
Poniżej przesyłamy treść nowego Zarządzenia Dyrektora DM BOŚ. Wprowadza ono do obrotu nowe instrumenty, które od dnia 22 maja będą oferowane na platformie Bossafx. Są to: NZDJPY, GBPCAD, USDZAR, USDMXN, USDTRY, EURTRY, FSCHATZ2, FNL25, FNATGAS, FRICE.
Zarządzenie nr 1 Dyrektora Domu Maklerskiego BOŚ S.A. z dnia 19 maja 2011 roku
1. Działając zgodnie z postanowieniami § 1 ust. 2 pkt 43 „Regulaminu świadczenia usług wykonywania zleceń
przez Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska S.A. w obrocie Instrumentami Finansowymi oraz
prowadzenia rachunków i rejestrów związanych z tym obrotem – rynek OTC” wprowadza się i przyjmuje za
obowiązującą od dnia 22 maja 2011 roku
własnie dostałem takie info na platforme
Zarządzenie nr 1 Dyrektora Domu Maklerskiego BOŚ S.A. z dnia 19 maja 2011 roku
1. Działając zgodnie z postanowieniami § 1 ust. 2 pkt 43 „Regulaminu świadczenia usług wykonywania zleceń
przez Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska S.A. w obrocie Instrumentami Finansowymi oraz
prowadzenia rachunków i rejestrów związanych z tym obrotem – rynek OTC” wprowadza się i przyjmuje za
obowiązującą od dnia 22 maja 2011 roku
własnie dostałem takie info na platforme
Wszystko pięknie, ładnie... ale oczywiście mikrolotów w decyzji nadal nie ma. Można więc zakładać, że w najbliższym czasie się nie pojawią. 
Trudno... trzeba będzie się przenieść do konkurencji, bo ileż można czekać na mikroloty! Dyskusja toczy się już ponad pół roku i nie zanosi się, aby cokolwiek się zmieniło.

Trudno... trzeba będzie się przenieść do konkurencji, bo ileż można czekać na mikroloty! Dyskusja toczy się już ponad pół roku i nie zanosi się, aby cokolwiek się zmieniło.