Pie
- mdmainside
- Gaduła
Twierdzisz że tylko skalpel potrafi precyzyjnie wejść ? Już nie raz spotkałem się z tym stwierdzeniem , i trochę mnie dziwiguccon pisze: Dla wielu skalping to nie tylko szybkie kilkupipsowe zagrania ale także precyzyjne określanie wejść

Grając na wyższych TF też da się wejść z sl 5 pips , z tym wyjątkiem że wymaga to dużej cierpliwości i odpowiedniego systemu.
Pozdrawiam
Po pierwsze nie napisałem że tak twierdzę a po drugie nie ma w tym zdaniu o tym że tylko skalpel potrafi to robić więc zbyt nadinterpretujesz to zdanie.
Na wyższych TF na pewno można wejść z SL 5p ale przyznasz że na niższych jest to bardziej prawdopodobne.
Na wyższych TF na pewno można wejść z SL 5p ale przyznasz że na niższych jest to bardziej prawdopodobne.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
- mdmainside
- Gaduła
Fakt , faktem, mogłem to inaczej ująć , w każdym razie myślę że się rozumiemyguccon pisze:Po pierwsze nie napisałem że tak twierdzę a po drugie nie ma w tym zdaniu o tym że tylko skalpel potrafi to robić więc zbyt nadinterpretujesz to zdanie.

Prawdopodobieństwo jest takie samo , raczej na niższych TF jest więcej okazji , i chyba to jedyna różnica .
- Spekulant83
- Gaduła
Świeża sytuacja. Fajne wejście na kablu.
Ogólna presja na spadki. Trend na wysokich interwałach - DOWN.
Wejście na M5 na odbiciu od Supply - trochę spóźnione ale jestem w firmie.
PS. Te średnie to dla tła psychologicznego. 6 letnie przyzwyczajenie....nie zwracać uwagi. Nie biorę ich pod uwagę. Jak widać...PA zadziałało precyzyjnie jak scalpel...gdybył grał systemem opartym na średnich...straciłbym mnóstwo pips co ma niebagatelne znaczenie przy grze na dużych lotach....
PS. Te średnie to dla tła psychologicznego. 6 letnie przyzwyczajenie....nie zwracać uwagi. Nie biorę ich pod uwagę. Jak widać...PA zadziałało precyzyjnie jak scalpel...gdybył grał systemem opartym na średnich...straciłbym mnóstwo pips co ma niebagatelne znaczenie przy grze na dużych lotach....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- bartek1916
- Pasjonat
tak, piękna reakcjaSpekulant83 pisze:Świeża sytuacja. Fajne wejście na kablu.

co to za platforma?
dukas
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
- Spekulant83