tak, obcieli mi 26 ducascopy points i spadlem z 11 na 15drapichrust pisze:forexoholic to Ty?

ok 2500 wejsc mam z innego zrodla a reszta forum itp.drapichrust pisze:inwestor , a te 3000 odwiedzin to moze nasi z foru nabili?
Nie przejmuj się i do boju dalej. Mnie wycięli chyba w lutym z 1 na 4-e a potem z 4-ego na 13ste chyba o ile dobrze pamiętam. Podarowałem sobie bo traktowałem to jako trening zaraz po otwarciu u nich kont. Nie dojdziesz jak oni liczą te ichnie punkty. Jedyną rzeczą jaką można sobie polepszyć, to jechać na FB, Twitterze itd itd. Oni dają maksa za oczekujące i TP. Z tymi TP są jaja, bo lepiej wychodzi się nawet jeśli masz mały przyrost kapitału ale za to często wali Ci w TP nawet jeśli jest on powiedzmy 20 pipsiorów a nie 100. Nie ma sensu się ścigać jeśli wali się z palucha. Szkoda czasu ...inwestor86 pisze:obcieli mi 26 ducascopy points i spadlem z 11 na 15 eh nie myslalem, ze tak ciezko bedzie wbic sie w top 10
nie gralem z palucha, prawie 70% trejdow to oczekujace byly<kerimb> pisze:Nie ma sensu się ścigać jeśli wali się z palucha. Szkoda czasu ...