Dzienniczek Franka

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
skalpel_szczecin

Nieprzeczytany post autor: skalpel_szczecin »

"Nie znam się na analizie technicznej będę grać na czuja, wydaję mi się że jestem w tym dobry."

wydaje Ci się ... doskonale powiedziane. Sam się dopiero ucze i zaczynam rozumic o co tu biega ale Radze Ci - sproboj najpierw na demo bo realne pieniądze STRACISZ szybciej niz Ci się wydaje

jesli na demo nie bedziesz w stanie utrzymac depozytu to tym bardziej stracisz prawdziwe pieniadze bo zeżrą Cie emocje ktorych na demo nie ma
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 12:40 przez skalpel_szczecin, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Re: Dzienniczek Franka

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Franciszek Brocha pisze:Od dwuch tygodni interesuje się giełdą forex...
widzEM rzę foreks jak jENzyk polski traktÓjeRZ... niby w szkole był, ale :)
.... rzeby prezntować swoje wyniki.
rzepy może miałeś na myśli?:)

Bez kitu za takie zbrodnie powinni obcinać ręce...

BTW. powodzenia.

yoshhi
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: yoshhi »

Troche poza tematem:

Co wy wszyscy z tym: "pocwicz na demo"...?

Demo jest dobre zeby poznac platforme, strategie, ktora sie przyjelo i do niczego innego. Reszte dopiero i tyylko na realu!

A teraz w temacie:

Chcesz sie nauczyc handlowac cwicz na realu. Przynajmniej od razu zobaczysz jak reagujesz kiedy tracisz wlasne pieniadze. Masz wtedy tez wieksze szanse np. nauczenia sie jak tego nie robic. Tylko zmniejsz kapital... :shock:

Troche rowniez mam wrazenie, ze to PROWOKACJA, ale jesli nie i jesli to faktycznie twoje wszystkie oszczednosci i do tego bezrobotny jestes, to....
:569: WHAT THE F**K IS WRONG WITH YOU?!?!?

Powodzenia i tak :wink:
Człowiek mądry uczy się na swoich błędach, człowiek sprytny uczy się na cudzych błędach, człowiek głupi nigdy się nie uczy!

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

Ja proponuję lepiej. Wypłać pieniążki, podpisz ze mną umowę cywilną i i daj mi je. ja Ci będę zarabiał tak 40-50% rocznie i bedziemy wszyscy szczęśliwi :D Większy porzytek byłby wtedy, chociaż muszą być dawcy kapitału. Chyba że to na prawdę prowokacja :lol:
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Z pewnością stać go na wszystko. Zwłaszcza że, jak sam napisał, jest bezrobotnym, a te 3400$ to są jego całe oszczędności.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

marcin.ino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin.ino »

ja z frankiem nie mam nic wspólnego . Ja grać cały czas na demo . Ja mieć system dobry który na historii myli się 1 na 100 transakcji przy scalpingu zamierzam tak grać że złoże jedno zlecenie i po jego zamknięciu będę otwierał następne tak aby nie było w tym hazardu chce się nauczyć grać i wy mi musicie w tym pomóc odpowiadając na moje pytania . Mam KOLEGĘ z liceum który też się zainteresował grą na fx ale teraz już entuzjazm z niego zszedł ja gram już rok i nadal ten entuzjazm we mnie jest chodź w trudnych momentach już powątpiewałem w swoje możliwości :oops:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

marcin.ino pisze:Ja grać cały czas na demo . Ja mieć system dobry który na historii myli się 1 na 100 transakcji
Pomijając już zupełny brak interpunkcji i całkiem dziwne pisanie w stylu Kaliego - to kolejny raz nie potrafię ogarnąć - nie czaję co starasz się osiągnąć, a tym bardziej udowodnić. Może to te nieskładne wypowiedzi... a może to ten problem o którym pisałem w odpowiedzi na jeden z Twoich postów w Twoim jurnalu - nie wiem, ale zdecydowanie gdzieś jest problem.
chce się nauczyć grać i wy mi musicie w tym pomóc odpowiadając na moje pytania .
brzydko mówiąc, gówno musimy a jedynie możemy.
Mam KOLEGĘ
wow poważnie masz? :)

marcin.ino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin.ino »

NOM . A ten bogaty bezrobotny od niedawna mógłby pożyczyć bez oddawania trochę $

Awatar użytkownika
Franciszek Brocha
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Franciszek Brocha »

Tu Franciszek, narazie nie mam czym się pochwalić....
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 06:09 przez Franciszek Brocha, łącznie zmieniany 1 raz.

madlady
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: madlady »

a mod na głupie zabawy szczyli to nic?
żenada
Obrazek

ODPOWIEDZ