Jak mogą mnie nie dotyczyć? Wciąż utożsamiam się z ludźmiMkubuxK pisze:Prawdziwa ewolucja zaczyna się kiedy wchodzisz na rynek prawdziwa gotowka która ma dla Ciebie znaczenie, cała reszta to tylko gdybanie bo nie znasz jeszcze reakcji swojego organizmu na realna gotowke ( wtedy wlacza sie myslenie zyczeniowe, zakotwiczenie, wizualizowanie profitow i inne najbardziej popularne problemy natury psychologicznej ). Oby Ciebie one nie dotyczyły.
Pie
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
Bardzo ładnie się zapowiada ten dziennik, ale mam pewną obawę przed tym że kiedyś mogą zniknąć obrazki które są na imageshack.us więc była by to duża strata, Może lepiej było by wstawiać obrazki jako załączniki, wprawdzie obrazek nie był by widoczny ale byłby zawsze dostępny.
Ps. nie wiem jakie są zasady przechowywania obrazków na imageshack.us, być może moje obawy są bezpodstawne.
Ps. nie wiem jakie są zasady przechowywania obrazków na imageshack.us, być może moje obawy są bezpodstawne.
założyłem konto na image wiec raczej dopoki konta nie skasuje to bedzie wporządku, oprócz tego mam na dysku ale jak macie lepszy pomysł to piszcie bo ja załączników nie chce dawać bo screnny są wieksze niz 600x600 ale moze sie mylę.xmmm pisze:Bardzo ładnie się zapowiada ten dziennik, ale mam pewną obawę przed tym że kiedyś mogą zniknąć obrazki które są na imageshack.us więc była by to duża strata, Może lepiej było by wstawiać obrazki jako załączniki, wprawdzie obrazek nie był by widoczny ale byłby zawsze dostępny.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK