@edit zamknięte +17
Dobre pytanie. I czekam na propozycje. Dla pierwszego kto trafi wymyślimy jakąś nagrodę.arcio pisze:dlaczego tytuł to "Pie" Question Wink
wynik nic nie znaczy, równie dobrze mogłem zacząć pięcioma stratami i nadal wszystko chodziło by zgodnie z planem.marcin.ino pisze:brawo
Traders help traders
Arcio odpowiedz masz w tym wątku a nawet w swoich postach leży pod nosem i śmierdziadmkowal pisze:nie dojrzałem jednego pytania. Sorki.Dobre pytanie. I czekam na propozycje. Dla pierwszego kto trafi wymyślimy jakąś nagrodę.arcio pisze:dlaczego tytuł to "Pie" Question Wink
kończymy dzień.
czyli mamy
30.8+0.5+17=48.3
szczerze mówiąc nie wiem co to mogłoby być....jhgf pisze:Arcio odpowiedz masz w tym wątku a nawet w swoich postach leży pod nosem i śmierdzi
.. ale wymyśliłem coś takiego "Price is Everything"admkowal pisze:Dobre pytanie. I czekam na propozycje. Dla pierwszego kto trafi wymyślimy jakąś nagrodę.
Chyba należę do tej grupy perfekcjonistów (wow, ładne słowo) co długo ćwiczą przed wejściem na real. Plus jest taki że nie straciłem ani grosza na fx w ogólnym rozrachunku. Jeżeli chodzi doświadczenie to 2 lata i dużą część ewolucji mam już za sobą.polbanda pisze:Mam tylko pytanie. Jak długo spędziłeś czasu na testach zanim wszedłeś na real?
Prawdziwa ewolucja zaczyna się kiedy wchodzisz na rynek prawdziwa gotowka która ma dla Ciebie znaczenie, cała reszta to tylko gdybanie bo nie znasz jeszcze reakcji swojego organizmu na realna gotowke ( wtedy wlacza sie myslenie zyczeniowe, zakotwiczenie, wizualizowanie profitow i inne najbardziej popularne problemy natury psychologicznej ). Oby Ciebie one nie dotyczyły. Dziennik bardzo fajny a rysunki naprawde czytelne. Tak dalej i powodzenia, będe zaglądaladmkowal pisze:Chyba należę do tej grupy perfekcjonistów (wow, ładne słowo) co długo ćwiczą przed wejściem na real. Plus jest taki że nie straciłem ani grosza na fx w ogólnym rozrachunku. Jeżeli chodzi doświadczenie to 2 lata i dużą część ewolucji mam już za sobą.polbanda pisze:Mam tylko pytanie. Jak długo spędziłeś czasu na testach zanim wszedłeś na real?