Pie
Uprzedzając pytania dlaczego tak wyznaczony poziom przecież na M5 mamy silny zjazd a ja mam wyznaczony tylko na jego cieniu.
Odpowiedź: I tak i tak jest ok. Na screenie coś nabazgram.

Odpowiedź: I tak i tak jest ok. Na screenie coś nabazgram.

its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
hehe to dokładnie tak jak jaMr.T pisze:identyczne wejście miałem ale już z niego wyszedłem

admkowal
Super że pojawia się dziennik warty regularnego czytania. Jak jeszcze dołożysz te opisy i wyjaśnienia o których pisałeś będzie jeszcze większe zainteresowanie.
Trzymam kciuki

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Ten sam poziom. Wejście zabezpieczone. I teraz tak. Najwięszką siłę mają pozimy świeże, te które nie były testowane. Jednak to nie matematyka i to że raz był testowany nie oznacza, że poziom nie obroni się drugi raz. Może być przecież tak, że nadal instytucje będą starały się przeciągnąć cenę na swoją stronę. I wciąż na tym poziomie znajdziemy ilość sprzedających która przewyższy ilość dotychczasowych kupujących. Trzeba też dodać że część kupujących na tym poziomie wyjdzie z zyskiem.
[/URL]

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Ja właśnie tego nie zrobiłem - tzn nie zrealizowałem zysku i ponad 10 p poszło z dymem. No to teraz 40 p w dół bo jak nie to zacznę krzyczeć
W zasadzie liczyłem że poziom już się nie obroni - jednak panowie od klikania stwierdzili inaczej 
Ps. Bezczelnie Twój poziom wykorzystałem jako bazę dalszych trade ^^
Update:
ciekawe czemu zawsze jak staram się dłużej trzymać trade to pan forex przychodzi z kijem i po ryju leje

Update:
ciekawe czemu zawsze jak staram się dłużej trzymać trade to pan forex przychodzi z kijem i po ryju leje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fajnie, że wrzucasz swoje transakcje. Zawsze łatwiej i szybciej można się nauczyć jak wszyscy biorą udział. To takie hurraoptymistyczne spostrzeżenieShadi pisze:Ja właśnie tego nie zrobiłem - tzn nie zrealizowałem zysku i ponad 10 p poszło z dymem. No to teraz 40 p w dół bo jak nie to zacznę krzyczećW zasadzie liczyłem że poziom już się nie obroni - jednak panowie od klikania stwierdzili inaczej
Update:

Wszedłem w kolejny test poziomu jednak ten różni się od poprzednich. Tu mamy już nowo uformowany supply zone więc poziom jest świeży.

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
W przypadku zamykania transakcji też są różne szkoły. Jedni grają od supply do demand i odwrotnie. Ja gram zgodnie z trendem wyższego interwału i liczę na przebicie problemów. Jednak przestawiam na BE albo zmniejszam SL przy możliwości problemów które cena może napotkać.

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK