XTB TRADING CUP 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

grzesio pisze: zyd
bez jaj - slowo zyd to antysemityzm ???? w glowach się poprzewracało widzę :569:

Awatar użytkownika
grzesio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: grzesio »

Słowo nie, ale sama wypowiedź moim zdaniem była niemiła i wulgarna. Mam już dosyć takich komentarzy na różnych forach, gdzie na ludzi przedsiębiorczych mówi się z politowaniem że są żydami i robi się wyrzuty jakieś, że zarabiają dużo. Jest to żałosna zazdrość w polskim stylu. Dodam, że jestem polakiem, nie żydem.

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

na samym srebrze dziś było z 1500 punktów do zrobienia....
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

<kerimb> pisze: Bo by było gdyby to były PLNy i można było otworzyć 12 lociszy ...
Szanowny kolego <kerimb>
skończmy tą dyskusje bo widzę że masz problemy z określeniem ilości lotów dla danego depozytu.
Aby na przyszłośc nie siać nieprawdy, proponuje Ci Panie "Inżynierze" odwiedzić dział dla początkujacych.
Łącze pozdrowienia :wink:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Camel4 pisze:
<kerimb> pisze: Bo by było gdyby to były PLNy i można było otworzyć 12 lociszy ...
Szanowny kolego <kerimb>
skończmy tą dyskusje bo widzę że masz problemy z określeniem ilości lotów dla danego depozytu.
Aby na przyszłośc nie siać nieprawdy, proponuje Ci Panie "Inżynierze" odwiedzić dział dla początkujacych.
Łącze pozdrowienia :wink:
Nie brzęcz! Wziąłem depo z limitem z EUR a przez pomyłkę i z przyzwyczajenia przemnożyłem przez USD/PLN jako kwotowanie. Nothing special. 12 lociszy poszło ponieważ założyłem, że kolo będzie jechał na maksa i nie trzymał a zamykał wiec średnio tak wyjdzie. To co napisałem o tym, że o ile można by było otworzyć taką ilość już powinno dać ifnroację jak to policzyłem itd. Do tego nie liczyłem USD/PLN po 2.65 tylko 3 itd itd ... Ten konkurs jest tak żałosny, że z jakimi zaokrągleniami by nie liczył, to i tak wyjdzie wielki badziew.

+1300% w jeden dzień, który de facto jeszcze się nie skończył ... Czemu ma to służyć? ... Nauce, tak jak XTB pisze w swojej reklamówce? ... :mrgreen:

A leszczyki podjarane ...

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

<kerimb> pisze:A leszczyki podjarane ...
Słuchaj no <kerimbie>
takie teksty to już sobie zachowaj dla siebie.
Nie każdy ma tyle kasy co Ty i nie każdy tak patrzy na konkurs, zanim ledwo wystartował. Bo jak Ci wiadomo (a może i nie wiadomo) punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.
Widze, że Cie jeszcze życie nie sprowadziło do parteru, że tak hojrakujesz na forum.

Choć z drugiej strony troche mnie to dziwi, bo tak już jest na ogół, że im ktoś bogatszy to bardziej chciwy. Więc wydawać by się mogło, że tysiące takich <kerimbów> z PL będzie się bić i "zapychać" rankingi na całego.

ryc
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ryc »

takie jest dzsiejsze pokolenie wielbłądów: żadnych świętości, autorytetów, znajomości historii, szacunku do włożonej przez kogos wcześniej pracy. A jak się coś nie spodoba to plują. I każdemu takiemu trzeba bez końca udowadniać że się nie jest wielbłądem.

dragonek43
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dragonek43 »

<kerimb> pisze:
Camel4 pisze:
<kerimb> pisze:

A leszczyki podjarane ...
podjarane teraz beda masowo konto w XTB otwierac jak zobacza ze koles w jeden dzien 1113% na forexie wyciagna

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

mówiłem, ze forex do opcji nie będzie miał podejścia
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

kazoo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kazoo »

XTB trader ściągnięty ze strony xtb mi nie działa, żaden nowy metatrader mi nie działa, tylko te stare w których nie robiłem aktualizacji.
Więc można połączyć się w mt z admirala żeby działało konto konkursowe xtb?

ODPOWIEDZ