Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Rejestracja i testowanie dema danej platformy jest za darmo więc bez wątpienia warto założyć konto.
Na temat platform masz cały dział w którym możesz się wszystkiego dowiedzieć o dowolnej platformie i poznać opinie innych użytkowników:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... um.php?f=4
Nie bardzo wiem co masz na myśli mówiąc "podstawowy kapitał". Czy podstawowy jest synonimem słowa mały?
Na temat platform masz cały dział w którym możesz się wszystkiego dowiedzieć o dowolnej platformie i poznać opinie innych użytkowników:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... um.php?f=4
Nie bardzo wiem co masz na myśli mówiąc "podstawowy kapitał". Czy podstawowy jest synonimem słowa mały?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Na platformie marketiva gdy się zarejestrowałem dostałem na start 5$
Był to kapitał realny który dostaję w nagrodę. Chodzi mi o to, czy są jeszcze wiarygodne platformy na których gdy się zarejestruję, też dostanę jakąś sumę początkową.
Jeżeli masz czas, moglibyśmy przenieść rozmowę na PW. Daj znać czy mogę napisać.
Był to kapitał realny który dostaję w nagrodę. Chodzi mi o to, czy są jeszcze wiarygodne platformy na których gdy się zarejestruję, też dostanę jakąś sumę początkową.
Jeżeli masz czas, moglibyśmy przenieść rozmowę na PW. Daj znać czy mogę napisać.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jest sporo platform oferujących na start jakieś bonusy. Problem w tym że taki bonus za bardzo nie nadaje się nawet do niepoważnego inwestowania i na ogół pociąga za sobą marny poziom świadczonych usług. Jeśli chcesz próbować na darmówkach / bonusach to oczywiście Twój wybór jednak ja zamiast tego sugerowałbym założenie konta demo na poważnej platformie.
Z tego co pamiętam to Plus500 oferuje bonus w wysokości 50 zł bez wymaganej wpłaty. Strona firmy: http://www.plus500.pl/?gclid=CJrLj6GeyagCFYIKfAodjx6tqg
Oczywiście że możesz napisać.
Z tego co pamiętam to Plus500 oferuje bonus w wysokości 50 zł bez wymaganej wpłaty. Strona firmy: http://www.plus500.pl/?gclid=CJrLj6GeyagCFYIKfAodjx6tqg
Oczywiście że możesz napisać.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Zapewne slynny problem z "Wiadomościami do wysłania". Wiadomość wisi w folderze do wysłania i wysłana nie zostaje ? Problem walkowany juz 100 razy.Kasz pisze:mam jakiś problem z wysłaniem PW.
Mógłbym prosić o maila ?
Przepraszam za OT
Wiadomość przechodzi do folderu "Wysłane" dopiero po odczytaniu przez adresata. Przynajmniej wiesz, czy już ją przeczytał

Solą życia jest kasa.
Witam, czy gra ktoś na platformie Trading212 , pytam o ta platforme , bo gram juz 2 miesiace na niej , oczywiście na koncie demo , i myśle że dość dobrze mi to idzie , dzwignia jest 1:100 , a spread w przypadku walut to 0.0019pips a dla Ropy to 0.7pips , jedyny minus to chyba taki że zdarza sie zawiecha systemu ale już coraz rzadziej , na początku grania obeznałem sie troche z kapitałem ile inwestować , wiec jak daja 10000 euro , to zakupiłem ropy za 5000 , na dzwigni oczywiście , a drugie 5000 zostawilem w razie w na skoki żeby pozycji nie zamkneli , i po miesiącu mialem na koncie 42368euro , i kolejny miesiąc z zyskiem ponad 52000 , nie mówie że kazdy miesiac musi taki być , ale chciałbym spróbować w realu i zacząć z 1000euro co myślicie o tej platformie ?
O tym brokerze jest już temat :dejvido pisze:Witam, czy gra ktoś na platformie Trading212 , pytam o ta platforme , bo gram juz 2 miesiace na niej , oczywiście na koncie demo , i myśle że dość dobrze mi to idzie , dzwignia jest 1:100 , a spread w przypadku walut to 0.0019pips a dla Ropy to 0.7pips , jedyny minus to chyba taki że zdarza sie zawiecha systemu ale już coraz rzadziej , na początku grania obeznałem sie troche z kapitałem ile inwestować , wiec jak daja 10000 euro , to zakupiłem ropy za 5000 , na dzwigni oczywiście , a drugie 5000 zostawilem w razie w na skoki żeby pozycji nie zamkneli , i po miesiącu mialem na koncie 42368euro , i kolejny miesiąc z zyskiem ponad 52000 , nie mówie że kazdy miesiac musi taki być , ale chciałbym spróbować w realu i zacząć z 1000euro co myślicie o tej platformie ?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=13838
Z tego co widzę to opinia nie za dobra, a poza tym spread 0.0019 pips !!!???
Na jakiej to parze ? Bo to raczej sporo.
Solą życia jest kasa.
Może 1.9, bo inaczej to lekka przesada... Nawet podczas danych 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu