Moge prosic o wyjasnienie jak dziala trailing stop?
Edytowalem sobie sl na trail, budze sie rano, a stop jak stal tak stoi, mimo ze powinien byc juz duzo wyzej...
Dukascopy - ECN
Więc zauważyłeś już, że nie działa jak klasyczny TS np. w MT4... 
Opis z przykładami jak działa TS w Dukascopy znajduje się na forum Forex Clubu. Prześlę Ci link na PW. Jak ktoś jeszcze potrzebuje, niech da znać.

Opis z przykładami jak działa TS w Dukascopy znajduje się na forum Forex Clubu. Prześlę Ci link na PW. Jak ktoś jeszcze potrzebuje, niech da znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
czy TS po stronie broker owskiego serwera także ma ograniczenie do modyfikacji SL nie więcej niż raz na sekundę ?raposo pisze:Więc zauważyłeś już, że nie działa jak klasyczny TS np. w MT4...
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
To wystarczy założyć konto, nie jest to płatne...

Nie znam niestety odpowiedzi na to pytanie...TARKIN pisze:czy TS po stronie broker owskiego serwera także ma ograniczenie do modyfikacji SL nie więcej niż raz na sekundę ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Pytanie dotyczy dema. Mam na koncie $1000. Chce uzyc dzwigni 100:1, by otworzyc pozycje za 1 lota. Niestety wchodzi tylko 0,69. Co jest grane? Oczywiscie korzystam z JForex.
@yankee: dzieki. chodzilo mi erusud - zapomniałem dodać.
@yankee: dzieki. chodzilo mi erusud - zapomniałem dodać.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2011, 07:47 przez gfx, łącznie zmieniany 2 razy.
Mozesz otworzyc pozycje za 100K $. Na takim usd/cad bedzie to dokladnie 1 lot, ale juz np eur/usd to bedzie 1 lot podzielony przez wartosc euro do dolara, czyli cos kolo tego 0,69, ale nie wiem czy ta wlasnie pare masz na mysli.
Zeby otworzyc 1 lot na eur/usd musisz miec 1K* 1,45xx w tej chwili.
A ja mam takie pytanie:
Prosze o podanie dolka z eur/nzd 03.05 21.50 (22.50 GMT). Na demie na wykresie bid jest mocna pika w dol wskazujaca ze spread wynosil w pewnej chwili conajmniej 46 pipsow. Byly dane ale zeby az tak...
Moze ktos to z konta real potwierdzic?
Raposo, jak mi sie to skonczy i bede chcial jeszcze potestowac to zaloze przez was, ale naprawde nie rozumiem z czego robic takie tajemnice
Zeby otworzyc 1 lot na eur/usd musisz miec 1K* 1,45xx w tej chwili.
A ja mam takie pytanie:
Prosze o podanie dolka z eur/nzd 03.05 21.50 (22.50 GMT). Na demie na wykresie bid jest mocna pika w dol wskazujaca ze spread wynosil w pewnej chwili conajmniej 46 pipsow. Byly dane ale zeby az tak...
Moze ktos to z konta real potwierdzic?
Raposo, jak mi sie to skonczy i bede chcial jeszcze potestowac to zaloze przez was, ale naprawde nie rozumiem z czego robic takie tajemnice

- RAY of Sunshine
- Gaduła