FxPro (ECN) - wątek II
- adamkaluza
- Pasjonat
/Wiadomość kierowana do Raposo, ale może moja odpowiedź również będzie pomocna/astra pisze:Raposo i jakie są Twoje refleksje po dłużysz graniu ? poprawili już te ewidentne niedoróbki w platformie np. brak możliwości zapisywania ustawienia wskaźników?
Po tych trzech aktualizacjach widać dużą poprawę w stabilności działania programu. Zlecenia wchodzą jakby pewniej, choć to subiektywne wrażenie. Nie miałem większych problemów w obsłudze. Co do wskaźników - tu jeszcze trochę do zrobienia niewątpliwie jest. Zapis ustawień póki co niedostępny.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
taka ciekawostka, wiem że to demo więc mało istotne, jednak zaintrygowało mnie czemu są różnice?
Widać to dobrze gdy przełączamy z jednego image na drugi, minimalne różnice na świecach, natomiast jedna istotna bo aż 22,2 pipsa,
wykresy są z dwóch różnych platform mt4 fxpro, jedna najnowsza ściągnięta ze strony fxpro, plus update do v4.00 b399, druga to wcześniejsza instalacja, ostatni update to v4.00 b226.
Widać to dobrze gdy przełączamy z jednego image na drugi, minimalne różnice na świecach, natomiast jedna istotna bo aż 22,2 pipsa,
wykresy są z dwóch różnych platform mt4 fxpro, jedna najnowsza ściągnięta ze strony fxpro, plus update do v4.00 b399, druga to wcześniejsza instalacja, ostatni update to v4.00 b226.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jest kilka serwerów Demo FxPro - stąd mogą wynikać różnice.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dokładnie z tym to się wiąże. Co należy zrobić by odblokować rachunek opisaliśmy na naszym forum - przesyłam bezpośredni link na PW.Eurodolar pisze:Czy to, że nie mogę się zalogować do rachunku w mt4 jest związane z tym statusem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Pewnie kilka osób ucieszy pewna wiadomość - miałem o to dość sporo zapytań.
Dostępna jest już dziale Download na naszej stronie polskojęzyczna instrukcja obsługi FxPro xTrader ECN - zainteresowanym wyślę dokładny link na PW lub samą instrukcję mailem.
Dostępna jest już dziale Download na naszej stronie polskojęzyczna instrukcja obsługi FxPro xTrader ECN - zainteresowanym wyślę dokładny link na PW lub samą instrukcję mailem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec