Odnosze wrazenie, ze Bossa stracila impet. Na poczatku wydawalo sie, ze chce faktycznie pozyskac klientow. Konkurs z mikrolotami, byl forma przyciagniecia ludzi, po czym osiedliscie troche na laurach. Dla mnie akurat ilość instrumentów nie jest decydującym kryterium. Sprawdzilem wtedy platforme, odpowiadala mi. Z czekaniem na mikroloty w Bossie, to jak z czekaniem na Godota.MarioDM pisze:kris007
Tak na marginesie to nie bardzo rozumiem postawę Bossy.
Mają małą ofertę instrumentów ( w tej chwili najmniejszą spośród polskich brokerów) , robią łachę z wprowadzeniem mikrolotów, a do tego z ECN im nie po drodze.
Nie bardzo wiem w jaki sposób chcą pozyskać klientów ? Na chwilę obecną ja bym się do Bossy nie przeniósł bo i po co.
Z ECN w Polsce to chyba jest tak, ze kto pierwszy ten lepszy. Na dwie lub wiecej nie ma miejsca.
Wydaje mi sie, ze Bossa, raczej nie jest skora do wprowadzenia mikrolotow, bo roboty tyle samo co przy minilotach, a w zalozeniach zarobek mniejszy, wiec po co sie babrac w tym.
Tylko prawda jest taka, ze jak Alior wprowadzi swoja oferte w zycie, to Bossa zostanie daleko z tylu. a na poczatku kibicowalem Wam...