Może popełniono mały błąd który wprowadził dezorientację odnośnie podpisanie_umowyascende pisze: Tak, tak - otworzyłem REAL wczoraj - i co telefon od maklera, że jeszcze kilka dni. Tak się nie robi - można podać konkretną datę - np DL 10 maja. Gram od 2006 roku i różne rzeczy widziałem - nie ma co bronić i wywalać pod niebiosa, że pierwszy ECN w Polsce, że trzeba wspierać itp. to nie socjalizm - testujcie a może wam będzie dane - NIE TE CZASY.

Poza tym to lepszym działaniem byłoby zaproszenie do beta-testów - po prostu poinformowanie, że trwa faza ALFA wdrażania platformy a zgłaszanie uwag pozwoli na lepszą jakość usług świadczonych na rzecz klientów bla bla.
Wtedy byłoby wszystko czarno na białym.
Ale jak pisałem, kto nic nie robi ten nie popełnia błędów.
Ps. Wydaje mi się, że spieszono się w obawie, że ktoś może ich wyprzedzić jeśli chodzi o 1st ECN w Polsce - zasada pierwszeństwa wszak jest bardzo cenna. I to daje do myślenia...ciekawe czy ktoś czasem nie zamierza wprowadzić podobnej usługi. Z tym, że może sobie wprowadzać - mają wyłączność na ProTradera - wg mnie pozamiatali

Tak więc - idzie dobre...nie ma co kwękać - nigdy nie jest idealnie przecież. Tym bardziej, że macie konta u aktualnych brokerów...
Róża zawsze ma kolce.
PS. zz ma rację. Lepiej zostawić ten wątek obok otworzenia nowego gdy wyjdą z fazy alfa i beta.
Pozdrawiam i przyjemnego kultywowania tradycji świątecznej / wesołych świąt.