Obstawiam że zrealizuje, trzeba przecież prowizje płacićPytanie teoretyczne:
Gdybym ustawił poślizg większy od TP
i cena miał poslizg taki że zlecenie zostało by otwarte poza zasięgiem mojego TP
to system zrealizowałby takie zlecenie czy odrzucił?

Obstawiam że zrealizuje, trzeba przecież prowizje płacićPytanie teoretyczne:
Gdybym ustawił poślizg większy od TP
i cena miał poslizg taki że zlecenie zostało by otwarte poza zasięgiem mojego TP
to system zrealizowałby takie zlecenie czy odrzucił?
Wypłaty mogą być realizowane za pomocą obu sposobów. Standardowo jest to SWIFT jednak na życzenie klienta może być to robione za pomocą SEPA - wtedy wystarczy w treści maila z formularzem dopisać, że taki sposób preferujemy.jb pisze:Witam,
czy Dukascopy wypłaca ojro w SEPA czy SWIFTem?
Działać działa natomiast nie ma jeszcze możliwości handlu, czyli typowa aplikacja do śledzenia rynku. Taką opcję ma jednak oprogramowanie dla iPhone'a i iPada - dla tego drugiego testowałem i powiem szczerze - rewelacjaSpragniony pisze:czy działa już soft na androida oraz czy jest jakiś program do trejdów na windows mobile?
no właśnie, dobrze wiedzieć, bo w najbliższych dniach będę wybierać między htc z androidem a iphone'emraposo pisze: Taką opcję ma jednak oprogramowanie dla iPhone'a i iPada - dla tego drugiego testowałem i powiem szczerze - rewelacja
czyli będzieraposo pisze:nie ma jeszcze możliwości handlu, czyli typowa aplikacja do śledzenia rynku
Jeśli chodzi o narzędzia do analizy to tylko goły wykres ale jest dostępnych sporo innych użytecznych opcji i informacji np. newsy, kalendarz, forex tv, raporty z konta, pivoty, sentyment itd. No i bardzo przyjemna oprawa graficznaSpragniony pisze:a czy na iPadzie można robić analizy (wsparcia opory fibo) czy tylko dostępny jest goły wykres?
Taki jest plan ale jak będzie to jeszcze nikt nie wie.Spragniony pisze:czyli będzie można się jej spodziewać jeszcze w tym roku?
iPhone'a nie mam więc nie wiem natomiast na iPadzie można wpisać dowolną wartość wolumenu ręcznie. SL i TP ustala się w momencie zawierania transakcji lub później modyfikując pozycję jednak sztywnych, domyślnych parametrów odległości ustawić się nie da.rh-fx pisze:A czy na ipad-ie lub iphone-e z Dukascopy mozna ustawić domyślny SL,TP i ilość UNITS ?