dandos2 widzę rozwiązanie z tej sytuacji .... naucz sią programowa i zacznij pisac dla każdego który się tylko do Ciebie zgłosi z prośbą o napisanie , wskaźnika , ea ,skryptu ,dodanie alertu itd ......
dlaczego masz pretensje do innych.. do mnie ze nie chce działac charytatywnie ??.... a co Ty dałeś od siebie ?? ... bo jak narazie to tylko żerujesz .... tak pomagasz nowicjuszom ?? ... jakoś nie wiedzę żebyś miał jakąś pochwałę ....
damian137137 jeżeli faktycznie Twój system jest dochodowy itd to chcąc wejśc współpracę z programista źle się do tego zabraleś .....
wystarczyło podeprzec się wynikami z konta realnego i gwarantuje Ci że napewno byś znalazł programistę który wykonał by to w zamian za system ....
pozdrawiam
Andrzej Pierz
Poszukuję osoby do napisania EA
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
..... popytaj kilku osób z którymi pisałem to zobaczysz dam Ci przykład kolega o nicku Leszczu i nie piszę z nim drogą przez forum tylko na priv. to jest taki prostokącik pod każdym postemPierz Andrzej pisze:.... a co Ty dałeś od siebie ?? ... bo jak narazie to tylko żerujesz .... tak pomagasz nowicjuszom ?? ... jakoś nie wiedzę żebyś miał jakąś pochwałę ....
Nie myślałem że moderator może takie rzeczy wypisywać że ktoś żeruje ale wybaczam uniesienie !!!
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
GaduGadu 906295

dandos2, damian137137 wrzućcie sys na forum w ramach treningu za free to się zobaczy, ok? Jeśli to jakaś uznaniowa choinka to na 100% w EA tego nie odtworzysz, jeśli będzie ok to z radością pokryję koszty napisania. Ręczę Ci, że nasi programiści mają setki propozycji "zrób za free" i dziesiątki napisanych EA, które tracą pomimo że sys miał być dochodowy.
-
- Bywalec
Może i tak. Ale jednak lepiej zapłacić za robotę i już.Pierz Andrzej pisze: damian137137 jeżeli faktycznie Twój system jest dochodowy itd to chcąc wejśc współpracę z programista źle się do tego zabraleś .....
wystarczyło podeprzec się wynikami z konta realnego i gwarantuje Ci że napewno byś znalazł programistę który wykonał by to w zamian za system ....
-
- Bywalec
-
- Bywalec