1. wyłącz soft do dzielenia pulpitu, bo on tylko przeszkadza przy konfiguracji wielomonitorowej (jak na Twoim screenie)
2. ściągnij najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej
3. ustaw sobie wybrany monitor jako główny (tylko jeden monitor ustawiasz jako główny)- robisz to w ustawieniach sterownika karty graficznej
4. Włącz wszystkie monitory i myszką rozciągnij sobie MT4 na wszystkie 4 monitory- pamiętając o tym, że cały system i MT4 startują tylko z głównego monitora
5. ciesz się systemem wielomonitorowym.
W trakcie pisanie tego wpisu, sprawdziłem to u siebie i działa nawet na monitorach o różnej rozdzielczości, więc proszę mi nie pisać, że tak się nie da.
Jak zrobić stojak na 4 monitory
- inwestor86
- Pasjonat
ale bedziesz mial wystarczajaco duzo miejsca, zeby ustawic wykresy obok siebie np. takraposo pisze:Tak ale wtedy rozciągasz całą platformę, a nie przerzucasz tam jeden wykres. Nie ma opcji jak np. w JForex Dukascopy "Undock".oczywiscie, ze da sie, wystarczy kliknac myszka, na ktorys z rogow platformy i rozciagnac na drugi pulpit
ew. tak jak mowisz, druga instancja mt4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Większy ekran?mario83 pisze:jakas przewaga 22" wide nad zwykla 19tka??

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
hehe no tak, tylko czy jest jakas przewaga 22" nad 19" poza wielkoscia... czy np: tak samo dobrze bedzie mi sie pracowalo na 2x 19 ak na 2x22" ?? Jedynym plusem jaki widze to wiekszy TF na wykresie dzieki szerokosci ekranu.
Minusem na pewno to ze zajmie wiecej miejsca
Widzialem juz apre trade deskow i raczej uzywa sie ~19" w 4:3 niz wiekszych szerokokatnych... nie wiem czy to tylko kwestia kasy / przestrzeni czy jednak 4:3 wystarczy w zupelnosci
Minusem na pewno to ze zajmie wiecej miejsca

kupuj POLSKIE produkty
Chwila grzebania w internecie i udało znaleźć się ciekawą promocję:
http://www.solo24.pl/product-pol-71998- ... 664AA.html
Normalnie ceny tej podstawy wahają się od 600 zł do 800 zł.
Dziś ją zamówiłem i w okolicach wtorku postaram się wrzucić kilka fotek
http://www.solo24.pl/product-pol-71998- ... 664AA.html
Normalnie ceny tej podstawy wahają się od 600 zł do 800 zł.
Dziś ją zamówiłem i w okolicach wtorku postaram się wrzucić kilka fotek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.