go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Kasa nie musi być do końca promocji, do końca promocji nie można tylko wypłacić bonusa.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

@GO4X
A co jeśli się straci tego bonusa ? Na pewno nie trzeba go oddawać ? Ale tak całkiem napewno ? Bez ściemy ?
I co z kontami już istniejącymi ? Może dla tych co grają już na Waszej platformie też by coś takiego zrobić ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

MarioDM pisze:@GO4X
Bez ściemy ?
Heh no bez ściemy. Promocja. Tak to działa. Jest przeznaczona tylko dla nowych Klientów, to prawda. Jeśli ktoś jest naszym Klientem i ma pomysł na ciekawą promocję w przyszłości to słucham.
A jak dla kogos jest problemem 50% w trzy miesiące to niech otwiera z 5000 wtedy musi wykręcić tylko 10%, a jeśli wplaci 10 000 to dostaje dodatkowo w GO4X MAX 10 zl za kazdego lota bo promocje się sumują.

PS. Janek Trader pytałeś wcześniej o wykresy z ":)" - one się faktycznie nie otwierają - przez nietypowe znaki. Tylko za bardzo nie rozumiem po co chcesz ich używać - korzystaj z wykresów ze stałym spreadem - przecież to to samo.

OxUlsen
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: OxUlsen »

Akurat założyłem konto real około 2 tyg temu :(
A do panów krytyków promocji mam kilka uwag:

Gdzieś nowi muszą sobie konta real założyć, żeby potrenować. Na początek
jest sens te 1000zł gdzieś wrzucić - jak się utopi, trudno.

Przecież nie ma sensu zakładać konta z 20 000-50 000 pln, jak się nic nie umię. Męczyć się miesiącami z 50zł kapitału początkowego też za bardzo sensu nie ma.

Lepiej mieć możliwość coś dostać, niż jej nie mieć.
Ma się możliwość utopic mniej.

Mozna wystartować z kontem na 500 zł (wcześniej limit był 1000) i po prostu grać, mając promocje w "głębokim" poważaniu, traktując tylko swoją kasę jako kapitał początkowy. Tyle, ze minimalna stawka (0.01 lota) nieco blokuje sensowną możliwość zarządzania kapitałem (np. SL na poziomie 40 na eurusd to już >2% kapitału)

Oczywiście promocja ma pewne pułapki, bo o ile rozumiem, jak ktoś wystartuje z 500+500, a skończy na 800, to faktycznie zostanie mu ... 300, ale jak skończy na 300, to będzie miał 0. Czyli niby opłaca się grać ostro, co raczej się skończy bardzo żle.

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

OxUlsen pisze:Gdzieś nowi muszą sobie konta real założyć
Nie otwiera się rachunku gdzieś, tylko tam gdzie mają najlepszą ofertę,
a Ty wybrałeś najgorszą i po 3 miesiącach potwierdzisz to z pewnością.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

RX300 pisze:
OxUlsen pisze:Gdzieś nowi muszą sobie konta real założyć
Nie otwiera się rachunku gdzieś, tylko tam gdzie mają najlepszą ofertę,
a Ty wybrałeś najgorszą i po 3 miesiącach potwierdzisz to z pewnością.
Haha uwielbiamy internet! Tak łatwo jest powiedzieć, że coś jest naj (gorsze, lepsze) bez żadnych argumentów. Ale cóż, that's how it works...
Pierwsze rachunki się otwierają i jak na razie wszyscy są zadowoleni. 500zł na start, obracanie 1000, a my już myślimy nad kolejnymi akcjami ;)
bolson pisze:Ile wynosi średni spread na edku w godzinach trwania europejskich sesji ? W jakiej minimalnej odległości od ceny można składać zlecenia oczekujące ?
Na EURUSD mamy 2 pipsy, na zmiennym spreadzie różnie, wczoraj np. średnio było 1,6. Minimalna odległość umieszczenie zleceń oczekujących do otwartej pozycji wynosi 5 pips i jest widoczna po podświetleniu danego instrumentu, a następnie wybraniu opcji Symbole, dalej Majors – EURUSD - Właściwości.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Janek Trader pisze:może sprawdziłby kto czy coś mam schrzanione w mt4 bo nie otwierają się wykresy ze zmiennym spreadem w trybach "otwórz offline" oraz "otwórz skasowany". Klika się w menu "plik" i są te opcje.
ponawiam pytanie ..... nikt tu nie gra ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

GO4X pisze:Tak łatwo jest powiedzieć, że coś jest naj (gorsze, lepsze) bez żadnych argumentów
Nie mam u Was konta i nie zamierzam nawet ale taki ciekawy zapis :

Zapisy w regulaminie pozwalające cofnąć KAŻDĄ zyskowną transakcję pod pozorem, iż gracz wykonał ją w złej wierze korzystając z błędów w notowaniach GO4X

poproszę o zweryfikowanie tego, nie sprawdzałem osobiście tego ale ciekaw jestem Waszej opinii

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

No właśnie to o czym pisze Microbi to już jest absurd i samowolka brokera.
Ja też nigdy nie otworzę tu konta z tego powodu.
Co by było jakbym sobie hedgował kontrakt firmowy w Go4x na sumę 50k PLN a potem broker wykręci się, że otworzyłem pozycję po cenach nierynkowych i ją anuluje.
Żenada

OxUlsen
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: OxUlsen »

Janek Trader pisze:
Janek Trader pisze:może sprawdziłby kto czy coś mam schrzanione w mt4 bo nie otwierają się wykresy ze zmiennym spreadem w trybach "otwórz offline" oraz "otwórz skasowany". Klika się w menu "plik" i są te opcje.
ponawiam pytanie ..... nikt tu nie gra ?
Mnie się otwierają.

ODPOWIEDZ