A mnie wręcz przeciwnie, mnie motywujesz.Vanguard pisze:@TeXs
demotywujesz mnie
Ale póki co takie trejdy to dla mnie czarna magia, wydają mi się zbyt ryzykowne
gdybym kogoś wkurzał (albo ktoś odbierał to jako przechwalanie się) to dajcie znać - zaraz zniknęgrafmax pisze:A mnie wręcz przeciwnie, mnie motywujesz.Vanguard pisze:@TeXs
demotywujesz mnie
Ale póki co takie trejdy to dla mnie czarna magia, wydają mi się zbyt ryzykowne
bo trzeba kochać to co się robi i musi Ci to sprawiać frajdęHunterPL pisze:widzę że Texs tu też wymiata... normalnie gdzie pójdzie nieważne jaki sys Texs zawsze kosi pipsy...Texs milego odpoczynku od FX;p
jeśli ktokolwiek będzie do czegoś takie się posunąć najpierw proszę o wiadomość na PW to się umówimy i sprawę jak gentelmeni załatwimyTeXs pisze: gdybym kogoś wkurzał (albo ktoś odbierał to jako przechwalanie się) to dajcie znać - zaraz zniknę
mam nadzieje, że wyjaśniłem dlaczego Ladmkowal pisze: jedno też bardziej pytanie na temat. dlaczego zdecydowałeś się na longa po przebiciu linii trendu tej najszybszej? Że tak powiem na poprzednich szczytach też widocznych na rysunku też można było wyrysować linie trendu
a gdzie dales Sl zanim przeniosles na BE?TeXs pisze:mam nadzieje, że wyjaśniłem dlaczego Ladmkowal pisze: jedno też bardziej pytanie na temat. dlaczego zdecydowałeś się na longa po przebiciu linii trendu tej najszybszej? Że tak powiem na poprzednich szczytach też widocznych na rysunku też można było wyrysować linie trendu
jak najbardziej, nie popatrzylem na wyzszy tfTeXs pisze:mam nadzieje, że wyjaśniłem dlaczego Ladmkowal pisze: jedno też bardziej pytanie na temat. dlaczego zdecydowałeś się na longa po przebiciu linii trendu tej najszybszej? Że tak powiem na poprzednich szczytach też widocznych na rysunku też można było wyrysować linie trendu