Szkoda że Tobie się basen z szambem pomylił.forex_lover pisze:Są ludzie którzy wolą basen!
A tekst o ludziach kupujacych w Biedronce to o Tobie nienajlepiej świadczy, wiesz? Pewnie nie.
Ja dodam od siebie ze z tych 4 osób 3 już się odezwały w tym wątku. . . . .nash pisze:Tak, w zeszlym roku w finalowej piatce byly 4 osoby z forum, z czego jedna zarejestrowala sie w czasie trwania konkursu, a druga po nim
po prostu kolega to przeczytał to zdanie w moich myślach . . . .deusnovus pisze:poprzednie nagrody za kolejne miejsca w topie to o dupę rozbić
czyżby jakieś MILF-y ??nash pisze:+ trzy panie do swojej dyspozycji do końca 2011 r. Laughing
No ja tam nie wiem, ale cos o 3 paniach wspomniane jest w pierwszym poscie ;pczyżby jakieś MILF-y ??
Próbowałem i w bossie w XI/XII 2010 i blisko było wygranej ( w tej drugiej klasyfikacji , jeden głupi błąd i wyleciałem z drugiego miejsca) i nie wiem czy teraz mam się za xtb cup brać. Poczekam co xtb zaoferuje i pomyślenash pisze:Czyli widze Kiwi ze jednak zdecydowales sie wziasc udzial i w tej edycji Very Happy