Pytanie z serii głupich:
Jeżeli miałem strate za ubiegły rok w Admiralu to czy moge złozyć PITa PIT/ZG?
Rozumiem ze wtedy tylko PIT 38.
pozdrawiam
Admiral Markets - Wątek II
- Mighty Baz
- Pasjonat
Bede bardzo wdzieczny jesli ktos wyjasni mi jedna sprawe. Wszyscy tu piszą o "spisku" i tych requotach kiedy zaczyna się systematycznie wychodzic na plus poprzez skalpowanie i inne sposoby ktorym requota nie pomaga. Powiedzcie mi prosze z jakiego powodu broker miałby to robić ?? Przeciez dla niego sie liczy spread. A co go obchodzi ile kto z rynku wyciąga ? No mi sie wydaje to troche bez sensu. jesli cos zle rozumiem bede wdzieczny za wyjasnienie.
Broker klasy Market Mekers takim jakim jest AM zarabia nią na spreadzie tylko na tym że ty tracisz, jak zarabiasz to on traci, a bawisz się na ich podwórku i ich zabawkami :]GameBoyC pisze:Bede bardzo wdzieczny jesli ktos wyjasni mi jedna sprawe. Wszyscy tu piszą o "spisku" i tych requotach kiedy zaczyna się systematycznie wychodzic na plus poprzez skalpowanie i inne sposoby ktorym requota nie pomaga. Powiedzcie mi prosze z jakiego powodu broker miałby to robić ?? Przeciez dla niego sie liczy spread. A co go obchodzi ile kto z rynku wyciąga ? No mi sie wydaje to troche bez sensu. jesli cos zle rozumiem bede wdzieczny za wyjasnienie.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
AM w opisie rachunku pro odwołuje się do technologii ECN i natychmiastowego dostępu do płynności. Oczywiście jak zawsze ważne są szczegóły i one wskazują, że AM Pro to nie ECN ale STP.
Prosiłbym użytkowników kont (ale nie demo) o opinie dotyczące rachunku pro i o określenie czy jest to STP czy zwyczajny MM.
Prosiłbym użytkowników kont (ale nie demo) o opinie dotyczące rachunku pro i o określenie czy jest to STP czy zwyczajny MM.
Rozmawiałem z ich szefem i ogólnie facet ma poukładane w głowie,ciekawe plany na przyszłość np. zapewniał mnie że jeżeli MT-5 upora się z problemami ECN to momentalnie jego wprowadzą.jest to STP, działa wszystko szybko, zamykanie otwieranie , nie mam zastrzeżeń , w sumie dobrze ze otworzyli rachunki Pro bo chciałem zakladać konto w Jade Smile
Podlegają pod dyrektywę UE dotyczącej bezpieczeństwa środków więc zapowiada się ciekawie.
Trzeba ich pilnie obserwować może będzie z tego super broker?>Microbi pisze:nie mam zastrzeżeń ,
Jeżeli ktoś mógłby wyniuchać STP prawdziwy?,czy na Niby?.jest to STP,
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów