Ale przedstawicielstwo AM nie jest przecież zarejestrowane w PL jako podmiot gospodarczy.
Ponadto w przelewie otrzymywanym jako nadawca są dane adresowe Estońskie.
Czyli to nie przedstawicielstwo dokonuje przelewu tylko zagraniczna siedziba główna!
więc...?
Admiral Markets - Wątek II
http://www.admiralmarkets.pl/help/additional/JAREK67 pisze:szybkie pytanie
Jak rozumieć?
Poziom Margin Call/Poziom Stop Out 100%/30%
Dodano po 1 minutach:
Nie, tylko z środy na czwartek.redik pisze:Dobrze rozumiem?raposo pisze:Z środy na czwartek z reguły naliczana jest potrójna wartość swapu (dodatkowo za weekend). Poczytaj regulamin.
Potrójna wartość swap naliczana ze środy na czwartek i dodatkowo jeszcze za weekend?
Na rachunku -Pro- też tak jest?
dzieki
W weekend jest naliczany pojedynczy.
Na wszystkich rachunkach tak jest.
Wszystko jest lepsze od XTB....,nawet koza...redik pisze:Thanks
Zamierzam otworzyć rachunek Pro.Zobaczymy czy lepszy od xtb fuu Twisted Evil
Myślę że będziesz zadowolony a jak otworzą ECN... to będziesz TOTALNIE w niebo wzięty....
Piszę powąznie....
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Phoenix_phx
- Gaduła
Jest podmiotem gospodarczym bo ma NIP, zatrudnia ludzi i ma swoją siedzibę. Działalność jest zorganizowana, powtarzalna i ukierunkowana na świadczenie usług.casper pisze:Ale przedstawicielstwo AM nie jest przecież zarejestrowane w PL jako podmiot gospodarczy.
Ponadto w przelewie otrzymywanym jako nadawca są dane adresowe Estońskie.
Czyli to nie przedstawicielstwo dokonuje przelewu tylko zagraniczna siedziba główna!
więc...?
To że tak robią nie jest tajemnicą.Myślę że trzeba sobie odpowiedzieć czy takie wały robią też na kontach PRO ?.mariosed pisze:Witam odradzam tego brokera dnia 09-03-2011 roku na danych makroekonomicznych miałem ustawiony stop los i było poślizgu aż 45 pipsów od mojego postawionego stop losa. Admiral Markets to złodzieje i oszuści
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,