Jankes dziennik
Kabel : +58,4 pipsa (37,0 pips)
W nawiasie podałem wartość najdłuższego trejdu czyli od poziomu wejścia do najniższego poziomu wyjścia.
W nawiasie podałem wartość najdłuższego trejdu czyli od poziomu wejścia do najniższego poziomu wyjścia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Zamieszczam statement z ostatniego konta, jakie utworzyłem po idiotycznej zabawie na poprzednim. Zamieszczam go tylko informacyjnie. Zostawię to konto "na potem", a teraz postanowiłem założyć nowe, z innym depozytem.
Zrobiłem tak ponieważ wiele osób zwraca mi uwagę na MM. Staram się nie zwracać uwagi na kasę tylko zbierać pipsy..ale zbierać je dla pieniędzy
.
W związku z tym zakładam konto gdzie risk będzie nie większy niż 3% na otwartą pozycję, a potencjalne wygrane będą mnie zadowalały również finansowo.
Zobaczymy jak to pójdzie.
Zrobiłem tak ponieważ wiele osób zwraca mi uwagę na MM. Staram się nie zwracać uwagi na kasę tylko zbierać pipsy..ale zbierać je dla pieniędzy

W związku z tym zakładam konto gdzie risk będzie nie większy niż 3% na otwartą pozycję, a potencjalne wygrane będą mnie zadowalały również finansowo.
Zobaczymy jak to pójdzie.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Dzisiejsze trejdy na screenach.
Będę podawał procentowy zysk/stratę w stosunku do początkowego depo (nie do stanu konta w danym dniu) bo tak mi się łatwiej liczy dla samego siebie.
Grać będę stałym lotem, jak to zmienię dam znać.
Maksymalny risk (na jeden trejd lub na wszyskie otwarte trejdy) 3%.
Nie chcę przekraczać risku 1,5% na jeden otwarty trejd.
Dzisiaj : + 1,64% depozytu początkowego
(ile to jest pipsów można sprawdzić na screenach jeśli komuś zależy)
Ten ostatni short na Kablu spaliłem ponieważ musiałem odejść od kompa, a pozycji otwartej zostawić nie chciałem. Mój target jednak nie był odległy. 80% pozycji miałem zamiar zamykać po ok. 12 pips.
Będę podawał procentowy zysk/stratę w stosunku do początkowego depo (nie do stanu konta w danym dniu) bo tak mi się łatwiej liczy dla samego siebie.
Grać będę stałym lotem, jak to zmienię dam znać.
Maksymalny risk (na jeden trejd lub na wszyskie otwarte trejdy) 3%.
Nie chcę przekraczać risku 1,5% na jeden otwarty trejd.
Dzisiaj : + 1,64% depozytu początkowego
(ile to jest pipsów można sprawdzić na screenach jeśli komuś zależy)
Ten ostatni short na Kablu spaliłem ponieważ musiałem odejść od kompa, a pozycji otwartej zostawić nie chciałem. Mój target jednak nie był odległy. 80% pozycji miałem zamiar zamykać po ok. 12 pips.
Trejd z nocy i z poranka.
Grałem mniejszym lotem.
Na chwilę obecną : + 0,01 depozytu początkowego
Grałem mniejszym lotem.
Na chwilę obecną : + 0,01 depozytu początkowego

No niestety zaliczyłem dwa zonki, zupełnie niepotrzebnie.
Wystarczyło poczekać i już by było sporo do przodu.
Wynik na teraz : -0,07 depozytu początkowego
Wystarczyło poczekać i już by było sporo do przodu.
Wynik na teraz : -0,07 depozytu początkowego
- Damian_GTK
- Pasjonat
No i tu trzeba było zamykać.
A teraz idę się przejść bo właśnie mi uciekło potencjalne 2,4% depo na plus
.
Najlepsze są trejdy, na które się nie patrzy.
A teraz idę się przejść bo właśnie mi uciekło potencjalne 2,4% depo na plus

Najlepsze są trejdy, na które się nie patrzy.
Damian_GTK no łapie, i to jest najgorsze - bo łapię ale nie wykorzystuję tego, że łapię....mam nadzieję, że wiesz o co chodzi
.

Dzisiaj moje ulubione Shorty ale i tak jestem zdegustowany.
Na screenie widać, że brak mi cierpliwości.
Wszystkie trejdy wykorzystane połowicznie ...wrrrrrrrrrrrr....
Na screenie widać, że brak mi cierpliwości.
Wszystkie trejdy wykorzystane połowicznie ...wrrrrrrrrrrrr....