Witam,
Czy ktoś jeszcze korzysta z tego systemu ;>?
Hilda Baker
Zerknąłem tu i widzę kolejna modyfikacje woodie .Mam ich chyba z 10 rodzajów i jakoś mnie nie przekonała żadna .Im więcej błyskotek na ekranie tym mniejsza czytelność i skuteczność .
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:Zerknąłem tu i widzę kolejna modyfikacje woodie .Mam ich chyba z 10 rodzajów i jakoś mnie nie przekonała żadna .Im więcej błyskotek na ekranie tym mniejsza czytelność i skuteczność .
Wiesz, kolega guccon. robił tym testy, nie wiem ile mu dokładnie czasu to zajęło i czy faktycznie trzymał się zasad, ale system daje rade. Ponoć, daje rade

No wiesz jeśli ma CCI to nie wątpię,ze coś w sobie majbm8 pisze:Wiesz, kolega guccon. robił tym testy, nie wiem ile mu dokładnie czasu to zajęło i czy faktycznie trzymał się zasad, ale system daje rade. Ponoć, daje rade
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.