Hilda Baker

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Witam,
Czy ktoś jeszcze korzysta z tego systemu ;>?
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Zerknąłem tu i widzę kolejna modyfikacje woodie .Mam ich chyba z 10 rodzajów i jakoś mnie nie przekonała żadna .Im więcej błyskotek na ekranie tym mniejsza czytelność i skuteczność .
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

cugan pisze:Zerknąłem tu i widzę kolejna modyfikacje woodie .Mam ich chyba z 10 rodzajów i jakoś mnie nie przekonała żadna .Im więcej błyskotek na ekranie tym mniejsza czytelność i skuteczność .

Wiesz, kolega guccon. robił tym testy, nie wiem ile mu dokładnie czasu to zajęło i czy faktycznie trzymał się zasad, ale system daje rade. Ponoć, daje rade :wink:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

jbm8 pisze:Wiesz, kolega guccon. robił tym testy, nie wiem ile mu dokładnie czasu to zajęło i czy faktycznie trzymał się zasad, ale system daje rade. Ponoć, daje rade
No wiesz jeśli ma CCI to nie wątpię,ze coś w sobie ma
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

ODPOWIEDZ