XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

seregantGreen
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: seregantGreen »

Witam. Forum czytam juz od dlugiego czasu ale dopiero dzis zdecydowalem sie na zalozenie konta.

Mam konto w XTB od 2009 roku. Przez ten czas bywalo roznie ale na ogol ok. Ale nic co dobre.... Moje transakcje zaczely byc regularnie zyskowne i pojawily sie PROBLEMY.

Ale dzis serio mam dosc XTB. Od soboty nie moge sie zalogowac do panelu inwestora. Dostaje enigmatyczny komuniak o nieprawidlowym hasle lub loginie. Ktore to sa poprawne i wpisuje je tez dobrze. MT4 loguje sie i dziala poprawnie. Nawet pozycje moge otwierac.

Czy ktos jeszcze ma problem z zalogowaniem sie ?? :569:

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
hugo-ml
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: hugo-ml »

orientuję się ktoś czy XTB wysyła pity rozliczeniowe do wszystkich czy tylko do tych którzy mają wypracowany jakiś zysk?
gdzieś wpadło mi w oczy że wysyłają tylko w przypadku gdy ktoś jest na plus ale nie mogę teraz tego znaleźć
albo my go, albo on nas....

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

gdzieś wpadło mi w oczy że wysyłają tylko w przypadku gdy ktoś jest na plus ale nie mogę teraz tego znaleźć
Każdy polski Dom Maklerski ma obowiązek wysłać PIT-8C niezależnie od bilansu rachunku klienta. Jeśli stało się inaczej to do KNFu ich! ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

hugo jak jesteś na minusie też wysyłają- właśnie odebrałem z poczty :D

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

seregantGreen pisze:Czy ktos jeszcze ma problem z zalogowaniem sie ?
Panel "czasem tak ma". Hasło masz dobre, wsio ok, do terminala wejdziesz a do panelu ni hu hu....Wtedy ratuje telefon do supportu, oni zmieniają hasło na nowe i zaczyna działać. Ten typ tak ma, nic nie poradzisz ....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

pit wyslany 28.02 czyli ostatniego dnia :)
doszedl wczoraj czyli 7.03

wogole co za kraj zeby list z warszawy do sopotu szedl tydzien czasu hehe :)

a co do XTB to jeszcze zauwazylem ze na demo i na real sa czesto inne ceny...niewielkie roznice bo mniej wiecej 1-3 pipsy ale roznica jest :)

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Od poniedziałku do gry wchodzi nowy instrument US.500. Został zmodyfikowany w stosunku do starego na korzyść klienta. Dobre posunięcie brokera o by takich więcej.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

WoŁodia pisze:Od poniedziałku do gry wchodzi nowy instrument US.500. Został zmodyfikowany w stosunku do starego na korzyść klienta. Dobre posunięcie brokera o by takich więcej.
Broker wśród osób rozgarniętych jest spalony na raczej zawsze. Chyba, że zrobią znakomity ECN ze spreadem na edku 0,2 - 0,5 i comission 0,5. Wtedy przeproszę ;)

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Akhh pisze:Broker wśród osób rozgarniętych jest spalony na raczej zawsze
:lol: dobrze podsumowałeś :lol:

Janus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janus »

Akhh pisze:
WoŁodia pisze:Od poniedziałku do gry wchodzi nowy instrument US.500. Został zmodyfikowany w stosunku do starego na korzyść klienta. Dobre posunięcie brokera o by takich więcej.
Broker wśród osób rozgarniętych jest spalony na raczej zawsze. Chyba, że zrobią znakomity ECN ze spreadem na edku 0,2 - 0,5 i comission 0,5. Wtedy przeproszę ;)
A gdzie mają takie znakomite warunki bo ja siedzę w xtb?

ODPOWIEDZ