Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Używasz do tego linii trendu
wchodzisz w jej właściwości i w parametrach odznaczasz opcję "promień".

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Stokrotne dzieki stary ! Jak mnie to wkurzalo.raposo pisze:Używasz do tego linii trenduwchodzisz w jej właściwości i w parametrach odznaczasz opcję "promień".

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- freshman89
- Gaduła
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=5162freshman89 pisze:co sadzicie o wyplapywaniu gwaltownych ruchow po publikiacji danych (tak jak ma to miejsce w tej chwili)?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Boby_Fischer
- Gaduła
Witam,
Jestem początkujący na forex.
Proszę spojrzeć na printscreena z demo dukascopy.
Klikam na buy czyli kup, a tu... zlecenie zatrzymuje się w zakładce orders. Nieraz na sekundkę, a nieraz na parę minut. Czy to jest tak zwany slippage?
Proszę objaśnić mi od czego zależy przytrzymywanie zleceń w zakładce orders. Od płynności?
Z góry dziekuję, PZDR
Jestem początkujący na forex.
Proszę spojrzeć na printscreena z demo dukascopy.
Klikam na buy czyli kup, a tu... zlecenie zatrzymuje się w zakładce orders. Nieraz na sekundkę, a nieraz na parę minut. Czy to jest tak zwany slippage?
Proszę objaśnić mi od czego zależy przytrzymywanie zleceń w zakładce orders. Od płynności?
Z góry dziekuję, PZDR
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.