Witam serdecznie
Poszukuje obeznanej osoby, kora mogłaby napisać dla mnie alerta dla załączonego indyka. Chciałbym aby komputer krzyczał gdy szybsza biała linia przetnie wolniejszą. Oczywiście po wyrysowaniu się już świeczki. Sygnały przecięcia w trakcie rysowania się świeczki nas nie interesują. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Marcin
Prośba o napisanie alerta
Prośba o napisanie alerta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie - odświeżam temat, ponieważ jest to dla mnie bardzo ważne. Jeżeli potrzeba jestem w stanie nawet zapłacić za poświęcony czas. Alert nie jest mi potrzebny do tego żeby z dnia na dzień stać się milionerem tylko do pracy magisterskiej.
Jeżeli jest Tu ktoś kto jest w stanie podjąć się tego zadania za drobną kwotę proszę o kontakt na PW. Natomiast, jeżeli jest to miejsce nieprzeznaczone do zamieszczanie tego typu próśb to z góry przepraszam i proszę moda o przeniesienie tematu do prawidłowego działu.
Pozdrawiam
Marcin
Jeżeli jest Tu ktoś kto jest w stanie podjąć się tego zadania za drobną kwotę proszę o kontakt na PW. Natomiast, jeżeli jest to miejsce nieprzeznaczone do zamieszczanie tego typu próśb to z góry przepraszam i proszę moda o przeniesienie tematu do prawidłowego działu.
Pozdrawiam
Marcin
ok, skoro chcesz zaplacic 
Na pw przesle Ci jakis namiar na jakas fundacje/stowarzyszenie z Rybnika i tam mozesz przeslac ile chcesz. (Tylko musze poszukac). Licze na to, ze chociaz symbolicznie, jednak wplacisz. (nie sprawdzalem, sprawdz czy dziala)
PS.
W opisie przelewu mozesz napisac "Akcja Podaj dalej"

Na pw przesle Ci jakis namiar na jakas fundacje/stowarzyszenie z Rybnika i tam mozesz przeslac ile chcesz. (Tylko musze poszukac). Licze na to, ze chociaz symbolicznie, jednak wplacisz. (nie sprawdzalem, sprawdz czy dziala)
PS.
W opisie przelewu mozesz napisac "Akcja Podaj dalej"

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum