GO4X pisze:
Krótko rzecz ujmując:
wszystkie instrumenty w GO4X są oparte o mikroloty - chyba jest OK?
Jak najbardziej OK. Muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyliście. Tak szybka reakcja firmy na odzew klientów.
TO JEST NAPRAWDE WARTE POCHWAŁY.
Mam dwie prośby/sugestie.
1 Postarajcie się jak najszybciej uaktualnić arkusz z wyceną (depozyty i pipsy) instrumentów. Trzeba przecież wszystko poprzeliczać aby dostosować wielkość otwieranych pozycji do wartości portfela.
2 Czy dałoby się wprowadzić na Waszej stronie kalendarz rolowań na cały miesiąc z góry ? XTB po wielu mailach raczyło w końcu publikować na stronie taki kalendarz, ale tylko na tydzień naprzód. Byłoby miło mieć kalendarz na cały miesiąc bo można wówczas zaplanować pewne rzeczy. Oczywiście nie wymagam abyście w kalendarzu podawali o ile pipsów nastąpi zmiana dostawy bo na taki okres nie sposób tego przewidzieć.
Jeszcze jedno pytanie na koniec :
Na większości nowych instrumentów brak jest wcześniejszego wykresu.
Czy ten wykres jakoś sam się doczyta, czy trzeba bazować tylko na najnowszych wykresach ?
Dodano po 22 minutach:
Phoenix_phx pisze:Zaczyna sensownie brzmieć.
A ja mam pytanie do graczy GO4X, jak z rekwotami, wypłatami i czy są jakieś dziwne rzeczy jak u XTB?
A jakie dziwne rzeczy dzieją się w XTB z wypłatami ?
W GO4X nie ma problemu z wypłatami. Załatwiasz to przez telefon i kwota następnego dnia jest odejmowana z rachunku i przelewana choć jak twierdzą pracownicy - broker ma na wypłatę 3 dni.
Rekwoty prawie się nie zdarzają. Jedynie na crossach ze zmiennym spraeadem i pięcioma miejscami po przecinku często trafia sie na rekwotę, ale to nie dziwne, bo to piąte miejsce cały czas miga . Na crossach z czterema miejscami po przecinku nie ma żadnych problemów. Rekwoty są tylko wtedy gdy cross zaczyna mocniej bujać , a to się zdarza głównie przy danych.
GO4X nie rozszerza spreadu przy danych .
Nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa rekwot przy nowych instrumentach.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.