XTB
-
- Gaduła
wylacz sie wylacz, bo jeszcze poczatkujacy, ktorych skusil namolny marketing xtb uwierza ze w XTB mozna zarabiac, a tam mozna tylko tracic. Kazdy kto zacznie regularnie zarabiac ma wprowadzone kilkunastosekundowe opoznienia przy otwieraniu/zamykaniu transakcji i o zarabianiu mozna pomarzyc. Wiec lepiej nie rob wody ludziom z mozgu i nie badz adwokatem diabla. Jesli ci placa za wystawianie pozytywnych opinii to wyluzuj. Jak zaczna im uciekac klienci to wtedy zmadrzeja i zaczna sie z nami liczyc, bo poki co to szkoda sobie tym brokerem glowe zawracac.
Zacząłem regularnie zarabiać i faktycznie pojawiają sie coraz częściej requoty i dziwne opóźnienia (w ciagu dnia nawet gdy nie żadnych danych, hm?). Gdy przez ostatnie 2-3 lata gdy grałem średnio takie rzeczy nie miały w ogóle miejsca - cwaniaczki.
Jestem coraz bliższy decyzji o zmianie brokera, macie jakieś pozytywne doświadczenia u kogo można spokojnie zarabiać ? Koniecznie z mq4...
Jestem coraz bliższy decyzji o zmianie brokera, macie jakieś pozytywne doświadczenia u kogo można spokojnie zarabiać ? Koniecznie z mq4...
ze spokojem..
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Ewentualnie jeszcze BOSSA - chwalą się niby, że zlecenia gładko wchodzą.makofski pisze:Zacząłem regularnie zarabiać i faktycznie pojawiają sie coraz częściej requoty i dziwne opóźnienia (w ciagu dnia nawet gdy nie żadnych danych, hm?). Gdy przez ostatnie 2-3 lata gdy grałem średnio takie rzeczy nie miały w ogóle miejsca - cwaniaczki.
- Janek Trader
- Pasjonat