Lista prawdziwych nauczycieli....

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

Mike_Scofield pisze:
tantric pisze:zapraszam dalej do kolejnych postów

. W zeszłym roku zarobiłem na FX 850 tys. $.
Moje życie się odmieniło.
Kupiłem super samochód, mam wspaniałą dziewczynę i wybudowałem super luksusowa willę.
. :d
Ujmij coś z tych luksusów bo zer za mało. Kobitka najkosztowniejsza i stodoła, furmankę zostaw :?

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Kvjon pisze:Bo chciales recept pewnie. Te książki nie są o ekonomii, nie są o inwestowaniu, one są o psychologii. I w tej dziedzinie sa naprawde dobre. Na wszelkie zyciowe watpliwosci :D
Kiedyś pracowałem w wydawnictwie wiem jak to wygląda, ich biznes nie polega na inwestycjach tylko na drukowaniu makulatury. Dobrych rad tam nie znajdziesz, bo to tylko powieści sensacyjne. A teraz jest jeszcze łatwiej, bo jest internet i e-booki.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Ignac
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ignac »

Ostatnio Kiyosaki gdzieś przyznał, że popłynął na 70 mln $ i ogólnie ma teraz cieńko i wygląda jakby go deprecha dopadła. Jego biznes to sprzedaż książek a nie dobrych porad. Zacząłem kiedyś tego bogatego ojca itd i jakoś po kilkunastu stronach myślałem, że żygne. Oczywiście to pewnie kwestia indywidualna w dużej mierze ale jakoś kopie to na odległość jeśli o mój nos chodzi.

Dodano po 1 minutach:

A no i jeszcze, dlaczego przyznał się do tej straty 70 baniek, nie miał wyjścia bo się go ktoś na sali zapytał jak wyszedł na swoich inwestycjach w nieruchomości do których namawiał tuż przed bańką nieruchomościową (aucz!).

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

pozytyw pisze:Ujmij coś z tych luksusów bo zer za mało. Kobitka najkosztowniejsza i stodoła, furmankę zostaw
OK, willa tak naprawdę jest domkiem letniskowym, a dziewczyna już nie była na gwarancji ... :d
Furmanka jak furmanka ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

[quote="

OK, willa tak naprawdę jest domkiem letniskowym, a dziewczyna już nie była na gwarancji ... :d
Furmanka jak furmanka ...[/quote]

Ech, te chwyty reklamowe :kosci:

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Mike_Scofield pisze:Teraz i Ty możesz zostać człowiekiem sukcesu.
Wystarczy, że kupisz e-booka o Price Action i dowiesz jak robić 80-100 pipsów dziennie ...
Witaj ,jestem Greg,jak nie mam 100 pips dziennie to jestem średnio zadowolony
:D
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Re:

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Ignac pisze:Ostatnio Kiyosaki gdzieś przyznał, że popłynął na 70 mln $ i ogólnie ma teraz cieńko i wygląda jakby go deprecha dopadła. Jego biznes to sprzedaż książek a nie dobrych porad. Zacząłem kiedyś tego bogatego ojca itd i jakoś po kilkunastu stronach myślałem, że żygne. Oczywiście to pewnie kwestia indywidualna w dużej mierze ale jakoś kopie to na odległość jeśli o mój nos chodzi.

Dodano po 1 minutach:

A no i jeszcze, dlaczego przyznał się do tej straty 70 baniek, nie miał wyjścia bo się go ktoś na sali zapytał jak wyszedł na swoich inwestycjach w nieruchomości do których namawiał tuż przed bańką nieruchomościową (aucz!).
Kiyosaki zbankrutował?

Rich ‘Dad,’ bankrupt Dad

Czas na nową książkę o inwestowaniu...?

-- Dodano: poniedziałek 2012-10-15, 14:13 --

dla zagorzałych fanów jeszcze to http://www.johntreed.com/Kiyosaki.html
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Lista prawdziwych nauczycieli....

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Hehe tytuł chwytliwy... ale tak robi każdy rozsądny biznesmen. Może napisze jakąś książkę o ochronie kapitału ;)

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Re:

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Mike_Scofield pisze:
tantric pisze:zapraszam dalej do kolejnych postów

Jestem Mike. Mam 23 lata. W zeszłym roku zarobiłem na FX 850 tys. $.
Moje życie się odmieniło.
Kupiłem super samochód, mam wspaniałą dziewczynę i wybudowałem super luksusowa willę.
Wszystko dzięki jednemu e-bookowi.

Teraz i Ty możesz zostać człowiekiem sukcesu.
Wystarczy, że kupisz e-booka o Price Action i dowiesz jak robić 80-100 pipsów dziennie ...
Jedyne 60 PLN może odmienić Twoje życie .... :d
Dawaj foty! Bez tego nieważne.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Re: Lista prawdziwych nauczycieli....

Nieprzeczytany post autor: rabit »

@Tantric, Cugan .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

ODPOWIEDZ