Indykator do wykrywania formacji harmonicznych...i nie tylko

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Kvjon
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kvjon »

Szymon80 pisze:Na razie mt5 jest we wczesnej fazie testowej i niewiele jest na niego indyków. Przejdz na mt4.
Nie dziala mi.. Nie moge sie zalogowac na demo. Napewno nikt nie ma tego do nowej wersji? No ale w ostatecznosci sie przerzuce;)

Kvjon
Bywalec
Bywalec

Sory za double, ale udało mi się zalogować. Nawet mam wykres na zloto ktorego tak szukalem. Idykator działa.
Tylko mam pewne pytanko ile punktow na wykresie musi pasowac do szablonu zeby korHarmonics go wykrylo?

Kvjon
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj skonczył się okres testowania ostatniej wersji. Kiedy można spodziewać się nowej?

Arturro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

Podpisuję się pod pytaniem Kvjon'a. Na stronce jest info, że powinna już być nowa wersja ale nie mogę jej nigdzie odszukać.
"Choise, the problem is choise"

adkam77
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: adkam77 »

czy ktos wie co oznacza ta boma na wykresie w nowej wersji?

Piotr
Bywalec
Bywalec

KorHrmonics

Nieprzeczytany post autor: Piotr »

Mam Pytanie próbował ktoś grać z was tylko i wyłącznie pod wskaźnik Korharmonics dla testów ? Jeśli tak , to czy mógł by się podzielić sowją opinią

Awatar użytkownika
kor4x
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kor4x »

czesc,
nowa wersja korHarmonics jest dostepna z http://www.ampzone.org/

bomba jest tymczasowa. Kolor bomby sluzy do okreslenia statusu wlaczenia/wylaczenia niektorych opcji. Wlasciwie wprowadzona zostala w AMPie a potem przeniesiona do korHarmonicsa troche automatycznie.

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
odkrywca
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: odkrywca »

kor4x pisze:czesc,
nowa wersja korHarmonics jest dostepna z http://www.ampzone.org/

bomba jest tymczasowa. Kolor bomby sluzy do okreslenia statusu wlaczenia/wylaczenia niektorych opcji. Wlasciwie wprowadzona zostala w AMPie a potem przeniesiona do korHarmonicsa troche automatycznie.

pozdrawiam.

Uwazam ze to jeden z najbardziej przydatnych wskaznikow z jakim mialem okazje sie zetknac. Nie zaleznie od TF sprawuje sie niesamowicie, prawdziwa maszynka do zbierania pipsów.

Gratulacje dla autora.

Pozdrawiam Odkrywca :D
gupiś.

Awatar użytkownika
kor4x
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kor4x »

:-)))
ladnie napisane, wez moze pomagaj mi kolego w reklamie

...AMP jest ciekawy o tyle, ze pozwala definiowac dowolne patterny, wielopunktowe, relacje cenowe i czasowe, a zatem nie jest uzytkownik uzalezniony od formacji zdefiniowanych/predefiniowanych (jak to jest w korHarmonics czy ZUP czy ...)

super zabawka/narzedzie ale dla ludzi ktorzy juz wiedza jakich geometrii szukaja na rynku

pozdrawiam

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

kor4x pisze:AMP jest ciekawy o tyle, ze pozwala definiowac dowolne patterny
Ta zabawka narazie dla wybranych.

ODPOWIEDZ