Nie wiem jaką strategią grasz,ale zmień ją,Twoje wejścia są spóżnione,czasem wchodzisz na końcu danego ruchu,a nie gdy się on rozpoczyna.relax9 pisze:usd cad sell 1.0056 sl 1.0091 gram o 90
40 zagrań do Miliona
- inwestor86
- Pasjonat
kolega ma racje, podstawowy blad poczatkujacych:marek25 pisze:Nie wiem jaką strategią grasz,ale zmień ją,Twoje wejścia są spóżnione,czasem wchodzisz na końcu danego ruchu,a nie gdy się on rozpoczyna.relax9 pisze:usd cad sell 1.0056 sl 1.0091 gram o 90
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no na histori to kazdego mozna krytykowacinwestor86 pisze:kolega ma racje, podstawowy blad poczatkujacych:marek25 pisze:Nie wiem jaką strategią grasz,ale zmień ją,Twoje wejścia są spóżnione,czasem wchodzisz na końcu danego ruchu,a nie gdy się on rozpoczyna.relax9 pisze:usd cad sell 1.0056 sl 1.0091 gram o 90
ehh
ja na poprzedniej stronie krytykowałem kiedy zagranie nie było jeszcze historyczne. Tak czy siak relax9 jest według mnie graczem przegrywającym. Mało tego śmiem twierdzić, że relax9 skłamał na pierwszej stronie pisząc, że gra na forexie 2 lata...Maciek G pisze:no na histori to kazdego mozna krytykowac
- inwestor86
- Pasjonat
Maciek G pisze:no na histori to kazdego mozna krytykowacinwestor86 pisze:kolega ma racje, podstawowy blad poczatkujacych:marek25 pisze: Nie wiem jaką strategią grasz,ale zmień ją,Twoje wejścia są spóżnione,czasem wchodzisz na końcu danego ruchu,a nie gdy się on rozpoczyna.
ehh
skrytykowal... krytyk krytyki....
poczytaj moj journal od chociazby polowy to zobaczysz moje wejscia LIVE, niektore nawet z wyjasnieniami http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=500
P.S. skoncz wykopywac journale sprzed miesiecy, to juz nie pierwszy raz