FAP Turbo zyskowne ustawienia
FAP Turbo zyskowne ustawienia
Ze wzgledu na to ze pracuje caly dzien i mam w tym czasie ograniczony dostep do netu rozgladam sie za robotem.
Znalazlem oferte w necie: Ustawienie dla FAP Turbo ktore to podobno powoduja ze FAP Turbo otwiera i zamyka pozycje w inym czasie niz tysiace jego braci blizniakow. Wiadomo Brokezy dobrze wiedza kiedy atakuje wielotysieczna armia FAP Turbo i wtedy podnosza Spread.
Wiec moje pytanie czy ustawieniami w FAP Turbo mozna odciac sie od reszty czy to tylko bujda na resorach.
Znalazlem oferte w necie: Ustawienie dla FAP Turbo ktore to podobno powoduja ze FAP Turbo otwiera i zamyka pozycje w inym czasie niz tysiace jego braci blizniakow. Wiadomo Brokezy dobrze wiedza kiedy atakuje wielotysieczna armia FAP Turbo i wtedy podnosza Spread.
Wiec moje pytanie czy ustawieniami w FAP Turbo mozna odciac sie od reszty czy to tylko bujda na resorach.
A myślisz, że nie zainwesują 100 USD w te magiczne ustawienia by ustrzec się przed tym znowu?Ebirach pisze:Wiadomo Brokezy dobrze wiedza kiedy atakuje wielotysieczna armia FAP Turbo i wtedy podnosza Spread.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Pytanie tylko czy warto tracic czas szukajac w necie automatu.
Bo pewnie jest tak ze jak cos nie dziala to autor chce to sprzedac zeby chociaz troche kasy zarobic a jak dziala to nie sprzedaje bo po co skoro kase zarabia na Forex.
Widzalem tez w necie EA za wiele tysiecy Euro ciekawy jestem czy to taki sam szajs jak te automaty za 5 Euro?
Moze ktos z Forum testowal juz automaty za kilka tysiecy?
Bo pewnie jest tak ze jak cos nie dziala to autor chce to sprzedac zeby chociaz troche kasy zarobic a jak dziala to nie sprzedaje bo po co skoro kase zarabia na Forex.
Widzalem tez w necie EA za wiele tysiecy Euro ciekawy jestem czy to taki sam szajs jak te automaty za 5 Euro?
pewno testował ale wstyd się przyznać z powodu rezultatówEbirach pisze:Pytanie tylko czy warto tracic czas szukajac w necie automatu.

po co wydawać tysiące na robota
lepiej sobie pamm gdzieś założyć
a na marginesie:
nie zadawał bym takich pytań bo to tylko reklamodawców kusi do wychwalania swoich EA
Logicznie myśląc to jest jedyna droga dla tych co odkryli coś rewolucyjnego i nie chcą tego sprzedać jakiejś instytucji - masz swoje dziecko pod kotrolą i dodatkowe dochody ja kogoś nie stać na wysokie depo.
"Tylko silnych los obdarza hojnie "