[gra na danych] Secret News Weapon

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.

Kosiarz raportów za $250 miesięcznie

Jestem zainteresowany! Dawaj fryku!
122
59%
Wypchaj się fryku to nie możliwe!
84
41%

Liczba głosów: 206

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Nie rozumiem, w co tu można nie wierzyć. Jeśli ktoś testuje system przez 3 miesiące i wszystko jest OK. to, co tu jeszcze chcieć więcej. Dla mnie jest bomba i basta ! Całe szczęście, że chciałeś się informacja o nim podzielić z nami. Całe życie obijam się o niedowiarków a efekt pozostaje taki sam – ja mam kasę a oni nie.

Interesuje mnie jeszcze czy przy dużych kwotach zagrywki np. 50 lotów dźwignia maleje tak jak to jest w zwyczaju u XTB ?, jeśli tak to jakie są poziomy?

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fryk »

To przestrzeń dla mnie jeszcze niezbadana bo dopiero skończyłem testy na maksymalnym locie 2. Zobaczymy w praniu. Do 10 nie powinno być problemu ale to tylko mój domysł.
Owoce sukcesu rosną na drzewach cierpliwości...

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Jak możesz to się dowiedz bo za jakiś czas informacja ta będzie ważna (myślę że dla Ciebie też) :wink: ale w tej sprawie (i z pewną propozycją) odezwę się w późniejszym czasie na prv.

Jacek
wbo.sa@wp.pl

piogron
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: piogron »

Sprawdzilem Ping z platformą XTB i mam 20 ms, ale mysle,ze istotny jest tez Ping z serwerem Kosiarza, jeszeli to IP na drugiej stronie tematu to jest jego, to w moim przypadku wynosi 1000ms, dzielone na dwa jakies 500ms. Wiec chyba nic z tego, co o tym myslisz. Jestem mocno zainteresowany kupnem tego softu. Ale chyba bedzie za duze opoznienie.

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

500ms to pół sekundy. Porażka. Spróbuj VPSa. Tylko może być problem w drugą stronę - ze Stanów do XTB :) No ale nic nie zastąpi testów.

piogron
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: piogron »

Mimo to wpisze sie na liste oczekujacych i sprobuje przetestiwac to na XTB, zobaczymy. Najwyzej oddadza mi pieniadze, jak nie bedize u mnie dzialalo.

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

Moje świeże nagranko sprzed 10min. Sygnał dotarł kilka sekund zanim Oanda ruszyła.
Standard.

Sory za jakość - eksperymentuje z kompresją ale wciąż duże pliki wychodzą. Muszę kodeka zmienić.

Oto link do 0:45 NZD Current Account: http://es.jhost.pl/snw/70329-0045-NT.avi

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

Jeśli ktoś uważnie czytał dzisiejszy mail Feliksa o konferencji to zapewne dostrzegł link do promocyjnej oferty kosiarza https://www.secretnewsweapon.com/249special3.html

Może jeszcze działa. Jak nie to może z 1 albo 2 na końcu :)

Tymczasem poniżej moje kolejne nagranie, na którym właściwie nic szczególnego nie widać bo raport marny i dewiacja mała.

14:30 USD GDP Annualized q/q (r): http://es.jhost.pl/snw/70329-1430-NT.avi

Tak sobie wymyśliłem, że następne nagrania zrobię z zegarem.

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

Na razie to były testy softu. Zaczynam na poważnie. Wyniki w miarę możliwości będę tu umieszczał na bieżąco jak do tej pory :)

Ile wyciąga z tego Felix i spółka (grają SNW) możesz sobie obejrzeć tu http://www.forexdiamonds.com/performance

Jeśli o mnie chodzi to nie ukrywam, że czuję się już pewnie z kosiarzem i czekam tylko na jakiegoś "grubasa" - tzn raport, który ruszy rynek 50-100 pipsów. Pozostałe traktuję raczej treningowo.

ODPOWIEDZ