Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
4promile
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4promile »

Meta Trader Mobile ma możliwość nanoszenia na wykres linii trendu, linii poziomej, pionowej, fibo i indykatorów (typu średnia krocząca, itp.),
ale zauważyłem, że wersje MTM od różnych brokerów różnią się między sobą, więc może jakiś broker ma wersje bez możliwości rysowania

Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Patyk89 »

W moim przypadku MTM od FxPro.

Jeżeli już, to gdzie szukać w opcjach MTM możliwości rysowania?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Patyk89 pisze:Jeżeli już, to gdzie szukać w opcjach MTM możliwości rysowania?
Ikona niebieskiego wykresu na dole -> Objects -> wybierasz.
ale zauważyłem, że wersje MTM od różnych brokerów różnią się między sobą, więc może jakiś broker ma wersje bez możliwości rysowania
Różniły się pod względem funkcjonalności, czyli dostępu do tego typu opcji jak rysowanie linii czy ilość wskaźników? Chyba nie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

sativ
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sativ »

Jak wyłączyć dźwięk pipsa w autografie pod MT4 ;|? Niedawno sobie zassałem zamiast VORMA który mnie wkurzał jedną linią której nie mogłem usunąć z wykresu ;) i wszystko miodzio poza tym...

Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

Niestety, nie widzę u siebie możliwości rysowania czegokolwiek w MTM.

Pytanie:
Korzystam z iPhona i FxPro. W app store jest wiele aplikacji do mobilnego handlu. Da rade ściągnąć jakąkolwiek inną aplikację i korzystać z niej w handlu, czy jako posiadacz rachunku w Fxpro jestem skazany na ichniejszy FxPro MTM?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Patyk89 pisze:Niestety, nie widzę u siebie możliwości rysowania czegokolwiek w MTM.
Szukaj tam gdzie napisałem. Też sprawdzałem to na MT4 Mobile FxPro.
Patyk89 pisze:Korzystam z iPhona i FxPro. W app store jest wiele aplikacji do mobilnego handlu. Da rade ściągnąć jakąkolwiek inną aplikację i korzystać z niej w handlu, czy jako posiadacz rachunku w Fxpro jestem skazany na ichniejszy FxPro MTM?
To korzystasz z iPhone'a czy urządzenia z Windows Mobile? Dla iPhone'a masz osobną aplikację i jesteś skazany na nią, a dla WM musisz zadowolić się MT Mobile.
To programy bardziej do podglądu sytuacji na rynku niż analizowania go.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

raposo pisze: To korzystasz z iPhone'a czy urządzenia z Windows Mobile? Dla iPhone'a masz osobną aplikację i jesteś skazany na nią, a dla WM musisz zadowolić się MT Mobile.
To programy bardziej do podglądu sytuacji na rynku niż analizowania go.
iPhone, aplikacje ściągnąlem z appstore.
Rozumiem, że programy służą bardziej do podglądu sytuacji na rynku, ale mając możliwość prostego narysowania kilku kresek bardzo zwiększyłoby to ich użyteczność.
Ale cóż, taki lajf, trzeba zadowolić się tym co mamy ;)

Dzięki za odpowiedź.

Awatar użytkownika
w_ujek edek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: w_ujek edek »

MTM od różnych brokerów różnią się między sobą, więc może jakiś broker ma wersje bez możliwości rysowania
sa 2 wersje dla WM i stad ta roznica. jedna na smartfony a druga na palmtopy o ile dobrze pamietam. wiekszosc brokow oferuje obie.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

Warto korzystac ze srednich kroczacych i wstegi bollingera? w analizie danych historycznych wygladaja jako niezawodne ale jako pomoc w spekulacji wydaje mi sie, ze ciagle wysylaja falszywe sygnaly. Z Ktorych elementow at najczesciej korzystacie? Oscylatory, formacje,srednie?

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

freshman89 pisze:Warto korzystac ze srednich kroczacych i wstegi bollingera? w analizie danych historycznych wygladaja jako niezawodne ale jako pomoc w spekulacji wydaje mi sie, ze ciagle wysylaja falszywe sygnaly. Z Ktorych elementow at najczesciej korzystacie? Oscylatory, formacje,srednie?
co człowiek to strategia :)
ja polecam to:
prosty
skuteczny
dużo może nauczyć - na początek w sam raz
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=8703
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

ODPOWIEDZ