Ciekawi mnie to a nie chcę się przekonywać na własnej skórze, że np. się nie da i kasa przepadnie
Admiral Markets - Wątek II
- klonmarcin
- Maniak

Ja mam takie głupie pytanie - czy można do Admiral wpłacić kasę poprzez zwykły przekaz pocztowy ???
Ciekawi mnie to a nie chcę się przekonywać na własnej skórze, że np. się nie da i kasa przepadnie
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
LTD to zawsze było 4-5 dni wpłaty wypłaty ( przy wypłacie zżarło mi 45zł - chyba przelew zagraniczny i dlatego plus te 5zł standardMicrobi pisze:u mnie cacy , o dziwo dzis ani razu nie zerwało
Dodano po 13 godzinach 38 minutach:
i jak masz przelew ?umika3 pisze:Czy ktoś ostatnio robił wypłaty z konta AM Ltd??? Na początku wypłaty były praktycznie pod koniec drugiego dnia na moim koncie, ostatnio "szły" po 4 dni.
Najostatniejsza zrobiona rano o godz.10 02.12 do tej chwili jeszcze nie dotarła????
Czy ktoś może miał podobny problem???? Coś się dzieje złego u tego brokera ????
w Saxo miałe to samo kasa powrotna- to co zostało jeszcze zostało okrojone o pare złotych mimo że waluta była PL
AS to zawsze miłe 2 dni a tu są konta w PL
- promil1888
- Stały bywalec

Witam, czy wybierał sobie juz ktoś nagrody z admiral markets? Ja miesiac temu złozyłem dyspozycje i nadal czekam 
Wybrałem sobie Canon PowerShot SX120 IS oraz Lark FreeBird 43.1
Jezeli juz któs wybierał to jaki jest czas realizacji?
Wybrałem sobie Canon PowerShot SX120 IS oraz Lark FreeBird 43.1
Jezeli juz któs wybierał to jaki jest czas realizacji?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Może się osmiesze jednak ostatnio jak zawsze czasu brak na doczytanie szczegolow.
Jesli ktoś jest mi w stanie udzielic krotkiej odp. bede bardzo wdzieczny.
Handel kontraktami na indeks wig20 trwa obecnie do 17.30 i myslalem że z automatu rowniez na platformie AM bedzie to do 17.30...
jednak wyskakuje komunikat rynek zamkniety. AM planuje rowniez wydluzyc handel czy zostaja przy starym scenariuszu ? a moze ja cos źle robię ?
Prosze o odp.
Handel kontraktami na indeks wig20 trwa obecnie do 17.30 i myslalem że z automatu rowniez na platformie AM bedzie to do 17.30...
jednak wyskakuje komunikat rynek zamkniety. AM planuje rowniez wydluzyc handel czy zostaja przy starym scenariuszu ? a moze ja cos źle robię ?
Prosze o odp.
Napisz do suportu i daj znać.. może się jeszcze nie przestawili.vegajk pisze:Może się osmiesze jednak ostatnio jak zawsze czasu brak na doczytanie szczegolow.
Prosze o odp.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Witam. Chciałem zapytać, ile czasu trwa mniej wiecej załozenie konta w AM? Wszystko zrobię za pomocą drogi elektronicznej czy coś muszę przesyłać pocztą ?
I jeszcze jedno pytanko: jak konto sprawuje się w realu, bo z demo jestem zadowolony
Pytam głownie o konto z microlotami..
I jeszcze jedno pytanko: jak konto sprawuje się w realu, bo z demo jestem zadowolony
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Hm... Ja w tej chwili nie mam aktywnego żadnego kontraktu na wig20 na platformie...vegajk pisze:Handel kontraktami na indeks wig20 trwa obecnie do 17.30 i myslalem że z automatu rowniez na platformie AM bedzie to do 17.30...
jednak wyskakuje komunikat rynek zamkniety.
1-2 dni wraz z przelewemthefear pisze:Chciałem zapytać, ile czasu trwa mniej wiecej załozenie konta w AM?
Ja nie narzekam, rekwotowanie chyba tylko raz mi się przydarzyłothefear pisze:jak konto sprawuje się w realu, bo z demo jestem zadowolon