Ciekawi mnie to a nie chcę się przekonywać na własnej skórze, że np. się nie da i kasa przepadnie

LTD to zawsze było 4-5 dni wpłaty wypłaty ( przy wypłacie zżarło mi 45zł - chyba przelew zagraniczny i dlatego plus te 5zł standardMicrobi pisze:u mnie cacy , o dziwo dzis ani razu nie zerwało
Dodano po 13 godzinach 38 minutach:
i jak masz przelew ?umika3 pisze:Czy ktoś ostatnio robił wypłaty z konta AM Ltd??? Na początku wypłaty były praktycznie pod koniec drugiego dnia na moim koncie, ostatnio "szły" po 4 dni.
Najostatniejsza zrobiona rano o godz.10 02.12 do tej chwili jeszcze nie dotarła????
Czy ktoś może miał podobny problem???? Coś się dzieje złego u tego brokera ????
Napisz do suportu i daj znać.. może się jeszcze nie przestawili.vegajk pisze:Może się osmiesze jednak ostatnio jak zawsze czasu brak na doczytanie szczegolow.
Jesli ktoś jest mi w stanie udzielic krotkiej odp. bede bardzo wdzieczny.
Handel kontraktami na indeks wig20 trwa obecnie do 17.30 i myslalem że z automatu rowniez na platformie AM bedzie to do 17.30...
jednak wyskakuje komunikat rynek zamkniety. AM planuje rowniez wydluzyc handel czy zostaja przy starym scenariuszu ? a moze ja cos źle robię ?
Prosze o odp.
Hm... Ja w tej chwili nie mam aktywnego żadnego kontraktu na wig20 na platformie...vegajk pisze:Handel kontraktami na indeks wig20 trwa obecnie do 17.30 i myslalem że z automatu rowniez na platformie AM bedzie to do 17.30...
jednak wyskakuje komunikat rynek zamkniety.
1-2 dni wraz z przelewemthefear pisze:Chciałem zapytać, ile czasu trwa mniej wiecej załozenie konta w AM?
Ja nie narzekam, rekwotowanie chyba tylko raz mi się przydarzyłothefear pisze:jak konto sprawuje się w realu, bo z demo jestem zadowolon