mpac.pl - szkolenia

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.

Czy myśłisz, że ta firma jest profesjonalna ?

tak
9
17%
nie
29
54%
nie wiem
16
30%

Liczba głosów: 54

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

masan pisze:EMPAC
skoro wypowiadasz się w imieniu firmy to masz okazje wykazać się wiedzą i wynikami która przekona forumowiczów do skorzystania z waszych usług.
Na waszej stronie nie ma żadnych informacji na temat żadnych wyników, żadnych kont demo do wglądu, żadnych wyciągów z kont, żadnych sygnałów które można prześledzić (chyba że przeoczyłem to podaj link).
Czyli kompletnie nic co potwierdza, że możecie wyszkolić kogoś kto zarobi po waszym szkoleniu (pozytywnych fikcyjnych postów to można stworzyć setki).

Jest masę możliwości udowodnienia, że firma potrafi wyszkolić kogokolwiek.

Podajcie na przykład przez tydzień lub miesiąc sygnały bazujące na waszym szkoleniu i jeśli jest prawdą to co obiecujecie, to się obronicie i skończy się temat, że EMPAC jest "nie profesjonalny" lub po prostu jest założony do zdarcia kasy na szkoleniach.

Chcecie mieć dobry PR to dajcie dowód na to co obiecujecie (sygnały nie ujawniają tego co macie na szkoleniu, więc nie ponosicie z tego tytułu strat).

Większość ludzi tak, czy tak korzysta z opinii forumowiczów na różnych forach i nikt kto usłyszy, że nie można wam ufać nie skorzysta z waszych usług.

Pozdrawiam
Masan
Większość sprzedaje kota w worku i na tym to polega :lol: Dlatego jeżeli jesteś zainteresowany poznawaniem wiedzy to korzystaj z znanych nazwisk które nie są anonimowe a dodatkowo pokazały i pokazują co potrafią.

Tutaj na forum nie szukaj takich ofert bo ich tu nie ma

W polsce jest dwóch gości co reprezentuje takie nazwiska z usa. Nie są to tanie szkolenia ale masz pewność tego co kupujesz, dodatkowo nie musisz korzystać z tych szkoleń jeżeli chcesz się nauczyć sam, materiały tych traderów są dostępne.

masan
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: masan »

Jak możesz to podeślij link do tych materiałów i podaj nazwiska tych gości.
Może kogoś to uchroni przed firmami które nabijają ludzi we butelkę i ktoś się nauczy czegoś pożytecznego.

Dzięki z góry za
:lol:

Pozdrawiam

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

Joe Ross
Al Brooks
Demark
Robert Miner
Mighty One :)

I wielu, wielu innych znajdziesz na nakedtrading oraz dacharts. Google Ci pomoże znaleźć wielu mocnych gości.

masan
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: masan »

EMPAC, czy macie zamiar udowodnić jaką firmą jesteście?
Czy zgadzacie się z tym co zostało napisane?

Dodano po 1 minutach:

Jeśli ja bym był na waszym miejscu i wiedział co sprzedaje to bym to udowodnił.

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

takezo pisze:do Moderatora pytanie.

czy jest juz aktywna nowa zasada-zezwalajäca pisac "nowym" dopiero po 3 tygodniach?
jezeli nie to czas najwyzszy 8)
genialne :)
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

EMPAC
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: EMPAC »

masan pisze:EMPAC, czy macie zamiar udowodnić jaką firmą jesteście?
Czy zgadzacie się z tym co zostało napisane?

Dodano po 1 minutach:

Jeśli ja bym był na waszym miejscu i wiedział co sprzedaje to bym to udowodnił.
Przepraszam , że tak długo nie odpisywałem.

Na chwilę ucichło, ale widzę , że konkurencja nie śpi :)))) Dobrze więc - jak miałbym udowodnić, że nie sprzedajemy kota w worku ani kija bez marchewki, ani tym bardziej wielkiej ściemy ?

sonictune
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonictune »

EMPAC pisze:Dobrze więc - jak miałbym udowodnić, że nie sprzedajemy kota w worku ani kija bez marchewki, ani tym bardziej wielkiej ściemy ?
Załóż żurnala i pokaż co umiesz :)
Nec hercules contra plures .

EMPAC
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: EMPAC »

sonictune pisze:
EMPAC pisze:Dobrze więc - jak miałbym udowodnić, że nie sprzedajemy kota w worku ani kija bez marchewki, ani tym bardziej wielkiej ściemy ?
Mówisz ? :) jeżeli 'żurnalem' nazywasz stronkę, gdzie podajemy sygnały/analizy, to takowy już od jakiegos czasu jest na sieci.
Było też info na stronie, ale usunęliśmy, żeby konkurencja nie miała tak łatwo.

A poza tym nasza oferta zupełnie się zmieniła od pierwszego genialnego postu i oferujemy tylko wstępne szkolenie FOREX, zachęcające do spróbowania co to w ogóle jest, bo jak wykazały badania, nadal mało kto ma pojęcie do czego FX może być potrzebny przeciętnemu "Kowalskiemu".

Już nie mogę się doczekać jak się zaraz rzuci konkurencja ze swoimi trafnymi wnioskami :)

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

EMPAC pisze:
sonictune pisze:
Mówisz ? :) jeżeli 'żurnalem' nazywasz stronkę, gdzie podajemy sygnały/analizy, to takowy już od jakiegos czasu jest na sieci.
Było też info na stronie, ale usunęliśmy, żeby konkurencja nie miała tak łatwo.

A poza tym nasza oferta zupełnie się zmieniła od pierwszego genialnego postu i oferujemy tylko wstępne szkolenie FOREX, zachęcające do spróbowania co to w ogóle jest, bo jak wykazały badania, nadal mało kto ma pojęcie do czego FX może być potrzebny przeciętnemu "Kowalskiemu".

Już nie mogę się doczekać jak się zaraz rzuci konkurencja ze swoimi trafnymi wnioskami :)
Wydaje mi się że kolega miał na myśli to forum jako miejsce prowadzenia jurnala, w końcu to niezależne forum.
8)

cashmoney
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cashmoney »

Co do profilu działalności to nie będę komentował, ale nazwa firmy - MPAC INVESTMENTS jasno wskazuje, że firma zajmuje sie inwestycjami. A po lekturze strony można dojść do wniosku że ma to tyle z inwestycjami co koń z koniakiem.

ODPOWIEDZ