E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
Sprzedam książkę:
"FOREX w praktyce" Vademecum Inwestora Walutowego
autor Krzysztof Kochan
książka używana. Jej stan wizualny oceniam na bardzo dobry. Sprzedaje, gdyż otrzymałem drugą taką samą, jako nagrodę za udział w konkursie forumowiczki "Asi". Możliwość zamiany. Ewentualne propozycję proszę pisać na prv.
"FOREX w praktyce" Vademecum Inwestora Walutowego
autor Krzysztof Kochan
książka używana. Jej stan wizualny oceniam na bardzo dobry. Sprzedaje, gdyż otrzymałem drugą taką samą, jako nagrodę za udział w konkursie forumowiczki "Asi". Możliwość zamiany. Ewentualne propozycję proszę pisać na prv.
Nie!!Czy spotkał ktos ,lub ma w PDF ,,Oscylatory" Mark Etzkorn??
Jakiś czas temu przewalałem całą sieć w poszukiwaniu.
W końcu kupiłem. Książka warta wydanych pieniędzy. Konkretna zawartość merytoryczna za rozsądną cenę.
Ja natomiast poszukuję Gregory L. Morris "Wykresy Świecowe" i wszelką literaturę polskojęzyczną na temat świec.
http://www.makler.opole.pl/index.php?p= ... Product=56
mógłby się ktoś wypowiedzieć (oczywiście ten co czytał) na temat tej pozycji ?
czy jest rzeczowa ?
czy warto zainwestować 150zł ?
ewentualnie prosze o jakąś alternatywe o tej tematyce ( w formacie PDF też mogą być ) w polskiej wersji językowej
z góry dzieki za odp.
czy jest rzeczowa ?
ewentualnie prosze o jakąś alternatywe o tej tematyce ( w formacie PDF też mogą być ) w polskiej wersji językowej
z góry dzieki za odp.
Czytałem, pozycja jak dla mnie bardzo wartościowa. Bardzo dużo z niej się nauczyłem. Klasyka jak np. Murphy.underart pisze:http://www.makler.opole.pl/index.php?p= ... Product=56
czy jest rzeczowa ?
z góry dzieki za odp.
aha i podejrzewam, że jak poszukasz w necie to i tańszy egzemplarz wykopiesz ( może jakąś używkę).
Pozdrawiam
Marcin
- Damian_GTK
- Pasjonat