Reload by thefear

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Dlaczego L? L-ka mi chodziła od rana.. Azja zielona. początkek EU skorekciło, doszli do 61.8. Na h1 taki pseudo oRGR.. Zagrane mniejszym lotem, bo większe ryzyko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

a niech Was :P na święta takie mi tutaj brzydkie żarty robić ?

Edit:

wiedziałem aby trzymać tą L to wolałem z trendem i dupa ;/

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Właśnie na świeta trzeba na prezenty zarobić :D
Shadi pisze:Edit:

wiedziałem aby trzymać tą L to wolałem z trendem i dupa ;/

Ważne że do przodu :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

troche mieszane uczucia co do L, dlatego male pozycje

dollar na wsparciu, mam nadzieje, ze zlamie i spadnie w ok. 79.80, tam sobie pejsy podbiora a my wskoczymy w S na edziu

:lol: marzenia

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:troche mieszane uczucia co do L, dlatego male pozycje

dollar na wsparciu, mam nadzieje, ze zlamie i spadnie w ok. 79.80, tam sobie pejsy podbiora a my wskoczymy w S na edziu

:lol: marzenia
Teraz to już niewiadomo, gdzie idziemy. Z taką zmniennością to ani S-ka ani L-ka nie daje zarobić.. Tak patrze w kalendarz i tez nic ciekawego nie ma.. Cała nadzieja w Jankesach.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Co do wizji edka to na razie tylko taka opcja jak na scr. Niestety źle miałem poustawianego robota i powycinali mnie 4x na be. Trzeba tą opcję zmienić.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Shadi pisze:Co do wizji edka to na razie tylko taka opcja jak na scr. Niestety źle miałem poustawianego robota i powycinali mnie 4x na be. Trzeba tą opcję zmienić.
pytanie w zalaczniku ;)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nie pisałeś że budujesz robota :D Wg Twoejgo screena faktycznie powinniśmy grać S-ki ale cały czas coś mi mówi o L-ce. Cały czas jedną trzymam ale tylko 0.1 lot. Może po przebicu Twojego poziomu dołożymy drugą. Póki co, czekamy.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Tzn tak.. ogólnie cenię sobie Twoje screeny Inwestor i w ogóle fajnie niektóre rzeczy pokazujesz, ale u Ciebie pojawia się problem wielu par. Ja mam jedną - gram to co widzę. Analizę zrobiłem dla EU już jakiś czas temu ostatnie 250 pips wpadło. Teraz jest ciężko troszkę, widać że ciężko z tą S ale ja czuję że i tak poleci. Dlaczego? odpowiedź na scr.
Jeżeli mam wybierać pomiędzy up a down będąc pod mocnym oporem - wolę zagrać s. OCZYWIŚCIE mogę totalnie się mylić wtedy SL.

Edit: przed eskami przestrzega jedyne mnie ta TL z 4h którą wyrysowałem.. ale powinna puścić a wtedy nic tego nie zatrzyma.. jak to edek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

na tym wykresie zaznaczyles "baze" wsparcie i opor na gorze, teraz zobacz gdzie jest cena i sam sobie odpowiedz, po ktorej stronie sa oddsy ;)

p.s. obserwowanie wielu par nie jest moim problemem, wrecz przeciwnie.. nie wiem dlaczego tak uwazasz

ODPOWIEDZ