Tego jeszcze cytatu jeszcze nie znałem, choć znam im troche. Zawsze to jest jakaś metoda motywacji ale koniec gadania. Też myślisz że z tej konsolki na M30 wyjedziemy dołem? Ja widzę tu bardzo duże sznaseinwestor86 pisze:![]()
taki fajny cytat: "Zrób coś, co wydaje się dla Ciebie niemożliwe. Ponieś porażkę robiąc to. Spróbuj ponownie. Tym razem zrób to lepiej."
Reload by thefear
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- inwestor86
- Pasjonat

Pierwsze wejści cały czas aktulane. Teraz dołożyłem drugą S-kę na 0,1 lota czyli powiedźmy połowa stawki.
eur/usd S
cena 1.3130
2 x SL 1.3150
2 x TP 1.3080
eur/usd S
cena 1.3130
2 x SL 1.3150
2 x TP 1.3080
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Witam. Wczorajsza druga transackja zamknięta na BE 0.
Jeśli chodzi o dzisiaj to mam mieszane uczucia. System podpowiadał by longa ale jeśli chodzi o czyste PA to wygląda na shorta. Postawiłem shorta z 1.3188 z SL 25. Powiem szczerze że mogłem się jeszcze wstrzymać ale mleko się wylało.
PS. Dodam że w dzienniku będe skupiał się tylko na parze EUR/USD.
Jeśli chodzi o dzisiaj to mam mieszane uczucia. System podpowiadał by longa ale jeśli chodzi o czyste PA to wygląda na shorta. Postawiłem shorta z 1.3188 z SL 25. Powiem szczerze że mogłem się jeszcze wstrzymać ale mleko się wylało.
PS. Dodam że w dzienniku będe skupiał się tylko na parze EUR/USD.
- inwestor86
- Pasjonat