System h4 i fraktal

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Witam

Dziękujemy za udostępnienie strategi.

Jeśli można to przydało by się kilka screenów opisowych z momentem wejścia/wyjścia i napewno forumowiczom się przyda :]

Pozdrawiam
MrYogi
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

danbo86 pisze:po osiagnieciu TP mozna sobie odpuscic lub jak kto woli :)
a ten buy z czego wynikał? :)

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

witam

czy, zalozenia systemu sa Twojego autorstwa czy opierales sie na jakichs matierialach badz podobnym/juz dzialajacym systemie? dlugo na nim dzialasz?

Awatar użytkownika
Wa$$kII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wa$$kII »

wskaźnik, który podałeś wygląda ślicznie tyle, że na danych historycznych, jeśli odpowiada to systemowi i użytkownikowi to OK. Te fraktale są bardzo czytelne bez wskaźnika po spędzeniu przed wykresem trochę czasu. Zobacz jak cena przechodzi z fraktalu do fraktalu i w nim konsoliduje. Czas konsolidacji to zwykle ok 80% całego czasu później jest tylko szybkie przejście do nast fraktalu. Obserwuj to zjawisko, a zobacz fraktale bez opóźnienia przez wskaźnik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yaaa man

Awatar użytkownika
Wa$$kII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wa$$kII »

danbo86 pisze:....
Przecież fraktale sie pojawiaja po otwarci 3 swiecy, nad 1 swięcą, wiec jakie opóżnienie? Wiem dokładnie w którym momencie się one pojawiają- z technicznego punktu widzenia
właśnie o to opóźnienie 3 świec mi chodzi ;)
Ale jaki wskażnik??? Czy ja napisalem cos o jakims wskażniku?? ja uzywam samych fraktali i świec
tu sobie sam odpowiedziałeś :) Fraktal

P.S. No ale nie ważne :) Ważne, że działa dla Ciebie. Dla mnie fraktal to coś innego i stąd różnica poglądów.
Yaaa man

ODPOWIEDZ