A kto mi pokaże dzisiejszy fałszywy sygnał NLA na edku??HunterPL pisze:urde ale dzis silne trendy paiekny dzien dla NLA
Dostanie cukierka

A kto mi pokaże dzisiejszy fałszywy sygnał NLA na edku??HunterPL pisze:urde ale dzis silne trendy paiekny dzien dla NLA
O 4:00 lub 4:15 naszego czasu sygnał na shorta.klonmarcin pisze:A kto mi pokaże dzisiejszy fałszywy sygnał NLA na edku?
Teraz zauważyłem, że mam lukę na wykresie od 4:15 do 6:30 (brak świec),besot pisze:Tam gdzie 90% traderów widzi wejście tam oczywiście go nie maMike_Scofield pisze:O 4:00 lub 4:15 naszego czasu sygnał na shorta.
Świece się znalazły (te brakujące). Potwierdziły, że wtedy był ten fałszywy sygnał.KRZYSIEKG pisze:Mike_Scofield pisze:O 4:00 lub 4:15 naszego czasu sygnał na shorta
O 4.00 / 4.15 naszego czasu , to na platformie Admirall Markets 3.00 / 3.15. O to ci chodziło ?
OK, tylko klonmarcin pytałKRZYSIEKG pisze:Następny czysty strzał był na świecy o 10.45 naszego czasu (o ile mieszkasz w kraju ) i trwa nadal. Chciałem tylko porównać ze strategią NLA. Mamy inne strategie więc też inaczej czytamy wykres.
klonmarcin pisze:A kto mi pokaże dzisiejszy fałszywy sygnał NLA na edku?