100% konta w miesiąc
Jak nie ma takich Journali to wszyscy marudzą że nie da się zarabiać,że to przypadek,i srata ta ta...
Jak zarabia,to marudzą, że bez stopa to każdy głupi potrafi,jak tak to grajcie w ten sposób:) po co mu stop los jak ma wszystko w głowie i się tego trzyma,na jedno wychodzi czy zamyka sam czy automatycznie...
A co do stylu dziennika,to m ito nie przeszkadza osobiście,tak jak Rambo pisał, nie celem było zdradzanie taktyki,systemu(bo większość fakycznie tego szuka,i widzę że nie którzy po roku nawet tego nie pojeli że system im nic nie da,nie pije do nikogo konkretnego),uczeniu leniów,a pokazanie że się DA.
Dlatego z mojej strony wielkie podziękowania,bo mimo że siedze w tym nie całe 2 miechy,to dzięki takim osobom wiem co mniej więcej mnie czeka,i nie rezygnuje bo wiem że się DA,że wszystko nei dzieje się z przypadku i to mnie popycha do przodu:)
pozdrawiam i szacunek za wytrwałość Rambo dla Ciebie i do innych(podobnych) oby i mnie nie zabrakło;)
PS.sr za OT
Jak zarabia,to marudzą, że bez stopa to każdy głupi potrafi,jak tak to grajcie w ten sposób:) po co mu stop los jak ma wszystko w głowie i się tego trzyma,na jedno wychodzi czy zamyka sam czy automatycznie...
A co do stylu dziennika,to m ito nie przeszkadza osobiście,tak jak Rambo pisał, nie celem było zdradzanie taktyki,systemu(bo większość fakycznie tego szuka,i widzę że nie którzy po roku nawet tego nie pojeli że system im nic nie da,nie pije do nikogo konkretnego),uczeniu leniów,a pokazanie że się DA.
Dlatego z mojej strony wielkie podziękowania,bo mimo że siedze w tym nie całe 2 miechy,to dzięki takim osobom wiem co mniej więcej mnie czeka,i nie rezygnuje bo wiem że się DA,że wszystko nei dzieje się z przypadku i to mnie popycha do przodu:)
pozdrawiam i szacunek za wytrwałość Rambo dla Ciebie i do innych(podobnych) oby i mnie nie zabrakło;)
PS.sr za OT
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dokładnie tak jest jak kolega pisał powyżej. To że się ma pieniądze z FX, nawet duże to jeszcze na dobrą sprawę nic nie znaczy. Zależy co z nimi zrobisz później tzn. czy tylko będziesz bezmyślnie konsumował, czy może będą wyższe cele jak np. pomoc mniej zamożnym, chorym, próba stworzenia czegoś samemu od podstaw itd. Wtedy można pokazać ile jest się naprawdę wart.SEROL666 pisze: FX to tylko cyferki jak zarabiasz to jest nudne do bólu, owszem jest jakaś satysfakcja, że zarobiłeś ale nic poza tym. My nic nie tworzymy nie masz się czym na dobrą sprawę pochwalić.
Sorki za offtopa ale musiałem

Gratki i pozdro!
No i prosze od razu ciekawiej sie zrobilo w journalu
, a tak powaznie to jesli wklejanie wynikow co wieczor satysfakcjonuje i tworce, i odbiorcow to uklad jest jak najbardziej w porzadku, niewierni wiedza ze sie da, motywuja sie do pracy i wszystko ok
z mojej perspektywy to glupota z innych nie i koniec tematu jak dla mnie Songo89K nie wiem czy do mnie m.in piles, ale na wszelki wypadek odpowiem Ci
, otoz taktyki i systemu nie oczekuje od nikogo i nie bede oczekiwal, mam juz swoja strategie, z ktora czuje sie dobrze, a Tobie natomiast radze nie zauraczac sie gosciem z forum co gra bez stopow(mimo ze zarabia) bo popychanie Cie do przodu moze skonczyc sie wydymaniem od tylu
do takiej gry trzeba miec doswiadczenie, a nie 2 miechy zabawy...

Rambo ale Cie Asia prześwietliła ;D, pomijając że koleżanka na exnesie gra na centowym i robi 300USD miesięcznie to wielkość lota ma tyle wspólnego z wielkościami zarobków co nic. 0,01 lot to 30 zł na setce i SL jest na tyle daleko że nie koniecznie trzeba go w ogóle ustawiać, jest czas na wyjście chyba że samolot uderzy w jakąś wieże. Bezpieczna gra jak dla mnie pod warunkiem że się śledzi to co się dzieje i tak jak pisałem requote nie jest problematyczny i pozwala zamknąć transakcje kiedy się chce. Bo np fxclearing ma margin call na zasadzie 10transakcji pracuje, MC jest blisko to zamyka kilka najgorszych, znowu MC blisko zamyka kolejne, aż wyzeruje konto, więc dorzucając brak SL i problematyczny requote mamy automatyczny przepis na bankructwo
pozdrawiam

Grzegosz no właśnie jak pisałem,nie piję do nikogo konkretnego,ale w wielu Journalach pojawiają się posty typy" ale kiedy wchodzisz,kiedy wychodzisz,jaki sl bo taki Journal to sobie można w **** wsadzic;) " o to mi chodziło;p
A co do zauroczenia,hmm jeżeli ktoś mi imponuje,to moze nie od razu zauroczenie,i kto pwoiedział że tak będę grał? więc po co sobie tworzyć jakieś wizje;>
konczmy ot ,
peace
A co do zauroczenia,hmm jeżeli ktoś mi imponuje,to moze nie od razu zauroczenie,i kto pwoiedział że tak będę grał? więc po co sobie tworzyć jakieś wizje;>
konczmy ot ,
peace
witam
problem jak widzę jest innego kalibru
za bardzo wierzycie niektórym "guru" z forum
powinniście czasami troszeczkę na wasza grę spojrzeć z dużego dystansu
systemy to tu każdy zmienia jak rękawiczki
ale dlaczego tak kurczowo trzymacie się jednego modelu MM
dlaczego w tym kierunku nie szukacie rozwiązań
daliście się wkręcić tym, którzy nigdy nic nie zarobili na grze,
ale potrafią zarobić na sprzedaży systemów , e bookow , szkoleń itp.
pozdrawiam
problem jak widzę jest innego kalibru
za bardzo wierzycie niektórym "guru" z forum
powinniście czasami troszeczkę na wasza grę spojrzeć z dużego dystansu
systemy to tu każdy zmienia jak rękawiczki
daliście się wkręcić tym, którzy nigdy nic nie zarobili na grze,
ale potrafią zarobić na sprzedaży systemów , e bookow , szkoleń itp.
pozdrawiam
ależ szukamyfx_rambo pisze:systemy to tu każdy zmienia jak rękawiczki

pod to też będę kombinował z robotem bo ręcznie mi się nie chce.
Z nudów napieprzam w durne gry albo pisze głupie post na forum. Tragedia.
- RAY of Sunshine
- Gaduła