Nie no kolejny "miszcz"fx_rambo pisze:zostało do 100% konta 5% zrobić

no takpan_martino pisze:Ja tez kiedys gralem bez sl i ugralem 250% w miesiac, byloby 500 ale w ostatni dzien stracilem polowe.
hehehe nie zakładałem tego dziennika żaby tu bractwo rozerwaćGrzegosz pisze:Twoj dziennik jest chyba najnudniejszy na forum nie ma w nim nic oprocz pisania o procentach w dzien czy miesiac(wszystko jedno) i o nieuzywaniu SL-a, no i wynik czasem wkleisz
wyrwane z kontekstu odpowiedz na cale pytanie a nie używasz retorykiGrzegosz pisze:Ale kogo chcesz przekonac??
Niczego nie oczekuje, osobiscie czytuje tylko Kerimba inne czasem z nudow, Twoj przeczytalem w 2 minuty i tak mnie tylko zastanowilo po co ludzie szukaja na sile uznania i szacunku wiec pozwolilem sobie na krotki wpis, bo wklejac wyniki moge codziennie w notatniku sam dla siebie ... pozdrawiam i sukcesow zyczefx_rambo pisze:a co ty filmu akcji oczekujesz ode mnie
odpowiem takGrzegosz pisze:Niczego nie oczekuje, osobiscie czytuje tylko Kerimba inne czasem z nudow, Twoj przeczytalem w 2 minuty i tak mnie tylko zastanowilo po co ludzie szukaja na sile uznania i szacunku wiec pozwolilem sobie na krotki wpis, bo wklejac wyniki moge codziennie w notatniku sam dla siebie ... pozdrawiam i sukcesow zyczefx_rambo pisze:a co ty filmu akcji oczekujesz ode mnie
Dokładnie zgadzam się w 100%. Ludzie jak wchodzą na FX są podjarani jak małolat na 35-latkę jak dojrzewają do tradingu i zaczyna ich to nudzić to często rezygnują jak są gotowi. FX to tylko cyferki jak zarabiasz to jest nudne do bólu, owszem jest jakaś satysfakcja, że zarobiłeś ale nic poza tym. My nic nie tworzymy nie masz się czym na dobrą sprawę pochwalić. Z czasem kasa to nie wszystko. Życzę Ci nadal nudów czy też jak trafnie ująłeś "wysiadywania" jajekfx_rambo pisze:a co ty filmu akcji oczekujesz ode mnie
ja siedzę na dupie przed monitorami i się już kilkanaście lat tak w nie gapie
nie jest to zawód kaskadera tylko nudne wysiadywanie jajek Very Happy
Jak dojdzie do tego stopniowo to pewnie nie będzie różnicyMr.T pisze:Ciekawy jestem Rambo jak byś sobie radził przy wejściu 20-30 lotami?